Femeile se neglijeaza in favoarea treburilor casnice

Exista foarte multe femei care dupa ce se implica intr-o relatie serioasa, se casatoresc sau se logodesc renunta la viata sociala. Ele simt nevoia sa stea in casa pentru a-i dovedi barbatului de langa ea ca poate fi “femeie de casa”. A avea o relatie serioasa nu inseamna nicidecum a renunta la o viata sociala, la a iesi cu prietenii sau sa te distrezi cu prietenii. Sunt convinsa ca iubitul tau iese de cate ori are ocazia cu prietenii lui. Femeile nu fac acelasi lucru. Probabil din dorinta de a-i face serviciile tot timpul: mancare, curatenie etc. Femeile tind sa atinga perfectiunea, cu toate ca acest lucru este imposibil.

Exista oameni care apreciaza acest lucru si oameni care nu apreciaza. Barbatii tind mereu sa se comporte ca niste copii. Ei asteapta mereu ca partenera lui sa se comporte cu el ca si cum ar fi mama lui. Am auzit de foarte multe ori cum ca barbatii nu s-ar maturiza niciodata. Ei bine, este adevarat! Cand iti alegi persoana cu care vrei sa iti petreci restul vietii trebuie sa iei in considerare si educatia lui. Fii atenta cum se comporta cand nu esti disponibila sa ii faci de mancare. Nu tot timpul vei fi la dispozitia lui, exista momente in care ai altceva de facut. Ce ar trebui sa faci?

A iubi o persoana nu inseamna a renunta la o viata sociala, la prietenii tai la obiceiurile pe care le aveai inaintea relatiei cu el. Cele mai multe femei se neglijeaza in timp, isi neglijeaza aspectul fizic in favoarea treburilor casnice pe care le are de facut. Ati auzit probabil “Astazi nu mai pot sa merg la coafor pentru ca trebuie sa cumpar ceva pentru casa”. Nu faceti niciodata aceasta greseala. Pe langa faptul ca barbatii au nevoie de o prezenta feminina care sa ii ingrijeasca, ei au nevoie si de o femeie frumoasa cu care sa poata iesi oriunde si cand vrea el.

Leave a Comment

Your email address will not be published.