Adolescenta din ziua de azi

Lucrurile au avansat foarte repede. Nimic nu mai este cum era odata. Ce sa mai vorbim de adolescenti care pare ca si-au luat lumea in cap. Daca odata adolescentii se jucau in gasca, aveau grija sa fie politicosi si multe alte lucruri, iata ca acum lucrurile sau cam schimbat.

Adolescentii din ziua de azi au alte obiceiuri care bineinteles nu sunt tocmai bune. In primul rand nu se mai joaca cum o faceau odata. Prefera sa stea ore in sir in fata calculatorului jucad fel si fel de joucuri. Si bineinteles nu vorbim de jocuri educative. Ci jocuri cu crime, impuscaturi si asa mai departe. Ce sa mai vorbim de retelele de socializare? Ca este vorba de fete sau baieti nu conteaza, ei sunt prezenti acolo de dimineata pana seara.

Si bineinteles aceste lucruri le afecteaza atat educatia cat si sanatate. Unii prefera sa lase invatul si scoala deoparte pentru a sta pe internet. De asemnea foarte multi adolescenti isi petrec noptile in club. Si nu au decat 14, 15 ani. Pai mama mi-a povestit ca a mers prima oara in club la 18 ani. Si acum ii vezi pe ei la 15 ani stand in cluburi Si bineinteles beau fumeaza.

Cat este de placut sa vezi un pusti sau o pustoaica cum fumeaza. In primul isi distrug sanatatea de la varsta frageda. Si ce sa mai vorbim de faptul ca sunt foarte neascultatori. Nu isi mai asculta parintii chiar ajung sa tipe la ei.

Multi dintre ei au ajuns sa se imbrace dupa altii sa poarte ce port altii si tot asa. Plus ca nu mai exista decenta. Ce sa mai vorbim ca pustii de 14 15 ani stiu mai multe lucruri despre sex decat stim bnoi oamenii mari? Pai cum sa nu cand au acces la atatea informatii si vad zilnic atatea lucruri. Din nefericire adolescentii de azi o cam iau la vale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.