Aplicatii de smartphone pentru studenti

Adevarul generatiei noaastre este ca probabil nu vei mai gasi nicaieri vreun student care sa nu foloseasca vreun gadget in zilele noastre. Este de asemenea adevarat si faptul ca studentii folosesc diferite aplicatii mobile nu numai pentru distractia lor, ci si pentru studiat.

Atat Apple cat si Android asigura sute de programe si aplicatii pentru studentii din facultati ce pot fi foarte informative si folositoare daca vrei sa mentii pasul cu vremurile de astazi si pentru a-ti imbunatati procesul de memorare.

Fiecare student probabil cunoaste o gramad de aplicatii ce i se potriveste cu nevoile lui, insa mai exista pe langa acestea inca o gramada de ajutoare “mobile” fara de care studentii nostri nu ar putea trai.

Any.do

Milioane de oameni folosesc Any.do pentru a-si organiza sarcinile de lucru. Aceasta aplicatie este perfecta pentru studentii care trebuie sa-si creezeo lista cu lucruri de facut. De asemenea, sincronizeaza toate sarcinile de lucru cu alte dispozitive astfel incat lista poate fi accesata oriunde. Adauga noi intrati listei cu ajutorul interfetei bazata pe touch, sau foloseste-te de vocea ta pentru a crea noi sarcini.

Poti schimba prioritatea intrarii respective, o poti marca ca si cum a fost completata, sau chiar iti poti agita dispozitivul pentru a indeparta toate sarcinile de lucru de pe ea. Gadgetul Any.Do poate fi adaugat pe ecranul principal pentru un acces mai usor si mai rapid.

Mailbox

Ti se intampla sa ai adeseori probleme cu emailul? Este frustrant a-toi controla casuta de mesaje primite pentru ca ii lipsesc anumite trasaturi? Atunci este cazul sa iti descarci aplicatia Mailbox in dispozitivul tau mobil si sa uiti de toate aceste probleme pe loc.

Diferite comenzi prin swipe te vor ajuta sa iti mentii casuta de mesaje primite curata si organizata, iti poti arhiva mailurile pe care deja le-ai citit, poti seta diferite remindere, poti lucra pe mai multe conturi de e-mail in acelasi timp, si vei ramane mereu cu un pas inainte in ciuda fluxului continuu de mesaje carora studentii trebuie sa le faca fata.

Leave a Comment

Your email address will not be published.