Aplicatiile de pe telefoane ne fac viata mai usoara

Numai cei ce detin un smartphone ce face posibila navigarea mai usoara pe internet si care dispune de o gama variata de aplicatii ce tin de o gramada de aspecte din viata noastra, stiu cat de grozav este acest lucru si cat de mult ne pot ajuta aplicatiile de pe telefoanele inteligente in viata de zi cu zi.

TuneIn Radio pentru Android

TunelIn este o aplicatie de radio fantastica ce culege toata muzica de pe toate statiile de radio din toata lumea, si ti le aduce in vedere(sau mai bine zis in urechi). Da, de peste tot din lume! Tot ceea ce ai nevoie este doar o buna conexiune la internet  prin care sa poti accesa aceste mii si sute posturi de radio de pe intreaga planeta.

Cu peste 100,000 de statii radio si mai mult de 4 milioane de posturi de muzica ce pot fi accesate cand ai chef, niciodata nu te vei mai putea plange de lipsa de muzica si de continut audio pe care sa il asculti dimineata sau in orice moment al zilei cand vrei.

TuneIn Radio pentru iPhone

Oferind aceleasi servicii si varietate de posturi muzicale si statii radio ca si aplicatia cu acelasi nume de la Android, TunelIn pentru iPhone este una dintre cele mai grozave aplicatii pentru iPhone pe care o poti accesa vreodata daca iubesti sa iti asculti statia de radio favorita chiar in momentul de fata sau in orice alt moment al zilei.

Workout Trainer pentru Android

Daca nu iti permiti un antrenor personal sau un abonament pentru sala de fitness sau pur si simplu nu ai timp pentru asa ceva, iti poti folosi smartphone-ul drept cel mai bun antrenor care te poate motiva vreodata in timpul diminetii sau seara sau in cele mai bune momente in care sa faci exercitii fizice si sa te energizezi pentru tot restul zilei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.