Arme des utilizate in America

Agentii de politie sau din fortele speciale au preluat mai mult de 39,000 de pusti de la locul crimei drept arme cu care s-au infaptuit omorurile, acestea fiind destinate sa traga fiind pozitionate pe umar. Pustile se situeaza pe un binemeritata loc trei dupa pistoalele si revolverele care se situeaza pe primul si pe cel de-al doilea loc in topul celor mai periculoase arme periculoase din America.

Prin tragerea piedicii unei asemenea pusti face ca aceasta sa declanseze un proiectil indreptat catre tinta intentionata, foarte opus de abilitatea armelor mici de mana care nu au o tinta anume. Potrivit dosarelor de omoruri facute publice de FBI in anul 2012, pustile au fost folosite pentru a ucide mai mult de 320 de oameni.

Pustile au fost create sa imbunatateasca acuratetea musketelor, in cazul carora gloantele specifice acestora au prezentat adeseori o mare nepotrivire din cauza defectelor de fabricatie. Precise si usor de utilizat, pustile sunt acum cele mai comune arme de vanatoare din cate au exista vreodata, chiar si vanatoare de oameni.

La fel ca si pustile, pustile de vanatoare sau asa zisele “shotgun”-uri sunt pozitionate pe umar si pot elibera un singur proiectil. Spre deosebire de pusti, oricum, un singur proiectil eliberat de catre o pusca de vanatoare poate tinti pe cel vizat cu pelete rotunde sau cu alice. Pe langa asta, explozibilul ce creaza energia care declanseaza arma se potriveste in structura fixa a unui shotgun mmul mai bine decat in cartilagiul metalic al unei pusti.

Conform FBI, pustile de vanatoare au fost foolosite in 303 crime in 2012. Cu 27,000 recuperari de pusti de vanatoare de la locul faptelor, raportat de ATF in 2012, acestea constituie ce-a dea patra cea mai periculoasa arma de foc din Statele Unite ale Americii.

Pistoalele de buzunar, cam de marimea unei palme sau, asa cum le spune numele, a unui buzunar, nu au o definitie stricta legala, ina sunt incluse pe lista categoriilor de arme de foc ale ATF. aAceste micute dar eficiente arme au fost de asemenea foarte utilizate in cazul crimelor comise din SUA.

Leave a Comment

Your email address will not be published.