BeYOUtiful oricând cu Stailer

stailer

Când vine vorba de o programare la un salon de hair&beauty, toată lumea știe că trebuie să suni cu cel puțin câteva zile înainte ca să ai parte de înfrumusețarea sau îngrijirea corporală pe care ți-o dorești. Dacă intri într-un salon și le spui că vrei o programare în ziua respectivă, ai noroc dacă nu încep să râdă cu poftă. Stiliștii au mereu agendele încărcate indiferent de anotimp. Dar acum există o modalitate de a-ți face programare chiar și în aceeași zi, cu Stailer.

Avantajele utilizării platformei Stailer

Platforma este definită de 3 cuvinte: simplu, rapid, gratuit. Accesând site-ul www.stailer.ro, ești la doar câteva click-uri distanță de programarea dorită. Folosind search engine-ul și filtrele de căutare, data și ora, locația, genul tău, precum și serviciul de beauty dorit, Stailer îți aduce lista cu stiliștii gata să te primească oricând. Platforma activează momentan în Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Oradea și mai nou și în București, dar plănuiește să cucerească și alte orașe importante. Dacă nu locuiești în aceste orașe, cu siguranță o să ai nevoie vreodată de o programare când ești în trecere sau când ai un eveniment important acolo, precum o nuntă. Având în vedere că nu cunoști zonele, Stailer este ideal de folosit în aceste situații pentru a găsi un salon care se pliază pe cerințele tale.

Gata cu telefoane peste telefoane, după ce ți-ai încărcat browserul cu vreo 10 taburi de pagini ale diferitelor saloane, în speranța că găsești un loc. Acum, cu un simplu search, le găsești pe cele care sunt dispuse să te primească. Dacă ți-am captat atenția, vezi detalii în acest articol.

O platformă, zeci de beneficii

Stailer devine ca agenda ta virtuală pentru înfrumusețare rapidă. Îți poți face câte programări dorești, fără a fi necesar un cont, însă acesta are mai multe avantaje. Poți chiar să și anulezi programările dacă nu mai poți ajunge, fără să mai ai parte de conversații telefonice stânjenitoare. Astfel, stilistul este anunțat din timp și își poate reorganiza agenda fără probleme. La fel vei fi și tu anunțat din timp în caz de stilistul întâmpină o problemă, iar tu vei avea posibilitatea să găsești alt salon pe Stailer.

Este un mod mult mai flexibil de a-ți face programări și este extrem de util și pentru momentele când ai urgențe. Atât femeile cât și bărbații se pot găsi în ipostaza de a avea o întâlnire importantă, un eveniment de la care nu pot lipsi anunțat în ultima secundă, iar ei nu sunt deloc pregătiți din punct de vedere al aspectului fizic. Nici nu poți să îți faci apariția cu părul nearanjat sau barba în toate direcțiile, așa că Stailer te ajută să găsești un profesionist care să-ți dreagă aspectul chiar și în următoarea oră.

Stailer este viitorul programărilor, atât pentru clienți cât și pentru stiliști sau cei ce dețin saloane. Cei care s-au înscris aici sunt adevărați artiști, cu mâini dibace, experiență vastă în domeniu și skill-uri ce se pliază pe noile tehnici de hair&beauty. Aici vei regăsi adevărați profesioniști, din mâinile cărora vei ieși mereu cu transformări ale look-ului spectaculoase.

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro pentru a afla mai multe sau scrie un email la support@stailer.ro pentru informații suplimentare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *