Brunch and Stailer – cum ne-am făcut eu și prietenele programări la saloanele de hair & beauty

programare la salon cu stailer

Ce poate fi mai bun într-o zi decât un brunch cu cele mai bune prietene, endless mimosas (remediu pentru mahmureală – cui pe cui se scoate), râsete la adresa greșelilor făcute în weekend, totul presărat cu puțin gossip? Astfel de momente te fac să realizezi cât de mult te bucur că aceste persoane fac parte din viața ta, că vă sunteți alături indiferent de situație și că trăiți după principiul YOLO.

Stând la masă cu fetele, un pic cam șifonate după distracția de cu o seară înainte, am zis că trebuie să facem ceva să ne revenim puțin. Și cam care ar fi metoda ideală de a face asta dacă nu mergând la câteva saloane unde să ne relaxăm? Și de ceva timp aflasem de Stailer, platforma de programări online la saloane, însă chiar nu avuse nici una dintre noi ocazia să o folosească. Așa că am zis că acum e momentul oportun să o utilizăm și să mergem împreună să ne răsfățăm.

Am avut parte de mai multe servicii într-o zi

Dacă era să sunăm la saloane păi ne programau stiliștii peste o săptămână ori noi aveam nevoie în ziua respectivă. Așa că am apelat la Stailer fiindcă auzisem că îți crește șansele de a găsi locuri libere și ai tot la fel de multe șanse să ai parte de mai multe servicii într-o zi, informatii suplimentare aici.

Ne-am făcut un traseu și am luat-o cu începutul, masajul. Aveam toate o febră musculară de la atât dans că eram mai ramolite decât babetele de 80 de ani, deci un masaj avea să ne prindă bine. Am intrat pe stailer.ro, am selectat orașul, genul, serviciul de masaj, data și ora. Ne-am uitat prin lista de disponibilități, ne-am selectat salonul și am rezervat locuri la ce a vrut fiecare, ori de relaxare ori anticelulitic – fiecare cu ce-l doare.

După ce am terminat cu masajele, am zis că ne-ar prinde bine și niște extensii de gene. Nu numai ca să scăpăm de machiat o perioadă, dar pentru a ne întinde pe patul ăla și să tragem un pui de somn în timp ce suntem înfrumusețate. Ce pot să zic este că la un moment dat două dintre noi am început o simfonie a sforăiturilor la cât de ușoare erau mâinile tehnicienilor. După câteva ore ne-am trezit fresh și eram gata de a da piept cu orice avea să ne iasă în cale.

Tu ce mai aștepți? Folosește și tu Stailer

Pe lângă faptul că este mega eficient, e complet gratuit și nu ai nicio condiție de utilizare. Noi am optat pentru crearea contului fiindcă este mai util și intuitiv în gestionarea programărilor, plus că acesta vine la pachet și cu reminder-ul ce-l poți seta. Însă nu ești obligată să îl faci dacă vrei să testezi Stailer pentru o primă programare.

Dar probabil te vei îndrăgosti și tu de platformă ca și noi, fiindcă noi n-am mai auzit vocea unui stilist decât când am ajuns la salon. N-am mai sunat niciodată nici pentru a ne programa, nici pentru a anula. Am rezolvat totul online, simplu și gratuit.

Dacă ești interesată de a testa Stailer intră pe pagina oficială. Îți promit că îți va cădea cu tronc. Poți scrie echipei la support@stailer.ro dacă te interesează să afli ceva anume despre platformă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *