Ce facem pentru a fi fericiti

De cand suntem copii si pana la maturizare, incercam sa ne facem un viitor cat mai stralucit, sa avem o viata linistita si multa implinire sufleteasca. Poate fi greu sa imbini toate lucrurile, sa tii echilibrul si sa poti ajunge la idealul la care visezi. Pentru a fi mai bun, mai optimist, m-am gandit sa va spun micile secrete care ne pot face fericiti. Nu trebuie sa ne gandim niciodata la micile detalii. Importanti sunt prietenii si mediul de prieteni care te inconjoara de obicei. Ei iti pot reda increderea in tine si te pot face sa te simti mai bun, mai puternic si in  consecinta mai fericit.

Nu trebuie sa incerci sa faci fericita pe toata lumea. Nu vei reusi niciodata, iti vei pierde energia si tot fara randament. Incearca sa ii faci fericit pe cei care te iubesc cu adevarat.

Nu incerca niciodata sa iti cumperi fericirea cu bani. Multe dintre lucrurile pe care ti le doresti sunt foarte costisitoare. Auzim frecvent ideea ca oamenii ar da orice si oricat doar pentru a fi fericiti. Acest lucru nu inseamna nicidecum ca trebuie sa iti cumperi libertatea, prietenia adevarata, bucuria de a trai si lucrurile care te fac fericit cu bani. Nu vei reusi acest lucru niciodata. Si daca vei reusi, prietenii pe care ii consideri adevarati te vor dezamagi, iubirea pe care o credeai adevarata se va dovedi una falsa si tot asa. Aceste lucruri trebuie construite in timp cu investitie de sentimente si trairi.

Nu fi pesimist. Incearca sa fii o fire cat mai optimista si sa nu pui niciodata raul inainte. Poate ai fost obisnuit cu gandul ca nu trebuie sa iti faci iluzii pentru a nu avea deziluzii. Incearca sa fii optimist pentru a atrage toate energiile pozitive asupra ta. Astfel vei avea si incredere in tine.

Leave a Comment

Your email address will not be published.