Ce nu doresc sa afle barbatii

Normal ca intr-o relatie de cuplu sinceritatea este foarte importanta. Dar exista anumite lucruri pe care barbatii chiar nu vor sa le auda. Primul lucru de care barbatii nu sunt in general interesati sunt slabiciunile tale. Despre lucrurile astea discuti cu prietenele tale cele mai bune, nu cu el. Mai ales daca abia l-ai cunoscut este bine nici sa nu aduci in discutie asa ceva deoarece este foarte posibil sa il pui pe fuga.

Daca ve-ti fi impreuna mai mult timp cu siguranta le va afla si el singur. Un alt lucru pe care nu vor sa il afle barbatii este cat esti tu de epuizata. Toti suntem obositi, inclusiv iubitul tau. In ziua de azi nu mai ai timp nici sa respiri, asa ca daca te smiorcai tot timpul si pari mereu nemultumita nu faci decat sa il stresezi si mai tare.

Nu te astepta sa gasesti in el vreun calmant. De asemenea nici nu ii intereseaza daca citesti articole despre sex. Pe ei ii intereseaza de fapt ca tu sa pui in practica ceea ce citesti. Oare de ce sunt publicate aceste articole? Sa le pui in practica, logic. Trebuie sa tii cont ca anumite tehnici nu pot fi aplicate oricari barbat, asa ca testeaza intai terenul. Ar fi penibil sa te intrebe de unde stii aceste lucruri. Si mai si grozav sa nu te creada ca le-ai citit pe undeva.

De asemenea daca ai o dieta strategica pentru a-ti mentine o greutate corporala, nu il va interesa deloc, asa ca nu te obosi sa ii povestesti. Faptul ca tii un regim alimentar poate fi o poveste lunga si interminabila. Daca ti-ai schimbat look-ul si el nu observa chiar deloc atunci nu este cazul sa insisti.

Si daca tu consideri ca un tip arata super bine chiar le este indiferent cu totul, asa ca gandeste-te de doua ori inainte de a le spune asa ceva.

Leave a Comment

Your email address will not be published.