Ce trebuie sa stii despre apa termala

Apa termala provine din izvoarele termale avand in compozitie saruri minerale si oligoelemente. Se gaseste de cele mai multe ori in farmacii in dozaj de 250 ml sau de 50 ml, ideala pentru a fi purtata in genta in timpul verii. Apa termala este o solutie destul de costisitoare si utila care trebuie sa existe alaturi de cremele de zi, de noapte, hidratante, demachiant, lotiune tonica si alte produse de machiaj pe care tu le folosesti zilnic. Ea poate inlocui unele produse cosmetice si chiar poate imbunatati calitatea si efectul unora dintre ele. Poti folosi apa termala atunci cand stii ca ai un ten sensibil. Poate fi un adevarat aliat de nadejde.

Foloseste apa termala cand ai pielea iritata. In sezonul cald, cand te expui la soare, cand ai acneea, tenul rosu etc. Dupa ce vei folosi apa termala vei observa cum iti va calma epiderma si va elimina senzatia de mancarime. Este foarte eficienta dupa epilare sau dupa ce apelezi la tratamente cosmetice agresive. De asemenea, poate fi folosita pe cicatricile din urma unor interventii chirurgicale. Dupa exfolierea pielii, poti folosi cu increde apa termala, inainte de a aplica laptele de corp. Apa termala permite respiratia pielii prin sarurile din compozitia sa.

Dupa ce te expui foarte mult timp la soare si tenul tau se deshidrateaza, corpul isi pierde apa si saruri minerale prin transpiratie. Caldura excesiva poate avea efecte adverse asupra noastra, pornind de la piele uscata si pana la starile de lesin. Apa termala este o forma foarte buna pentru a hidrata pielea fiind o solutie foarte eficienta, comoda, rapida si pe care o poti utiliza oricand.

Este foarte greu sa mentii un machiaj intact de dimineata pana seara intr-o zi caniculara. Foloseste apa termala. Este un truc pe care il folosesc make-up artistii, folosind apa termala ca o baza a machiajului si fiind foarte eficienta in pastrarea machiajului intreaga zi.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.