Cineva special in viata ta

Probabil in viata oricarei persoane exsista o persoana speciala. O persoana care chiar daca a stat mult sau putin timp in viata ta nu vei reusi sa o uiti niciodata. Si de ce acest lucru? Pentru ca e o persoana speciala diferita de restul lumii.

Se intampla sa intalnesti o anumita persoana atunci cand iti este viata mai grea cand a cele mai mari probleme. Se intampla sa te indragostesti de ea, sa ii adori gesturile, sa ii apreciezi calitatile. Si poate relatia voastra nu este posibila din anumite cauze. Si ajungi sa traiesti anumite momente cu persoana respectiva si brusc toate se schimba.

Chiar daca cursul vietii tale se schimba persoana aia nu dispare din mintea si din viata ta. De ce? Fiindca tu ai simtit siguranta in el, si in bratele lui te-ai simtit minunat si a-ti impartit tot ce aveati impreuna. Si mai ales va-ti dat cele mai bune sfaturi si ati fost acolo mereu unul pentru altul. Si probabil aici este si intrebarea de ce nu relatie? Unele lucruri nu sunt mereu asa cum dorim si oamenii pe care ii iubi cel mai mult nu ii putem avea langa noi.

Cum este lumea in ziua de azi nu este usor sa tii o relatie mai complicata. Sunt multe lucruri la mjloc. Si astfel tu iti continui viata cu alte relatii dar cu acea persoana in minte. Pur si simplu ea iti aduce linistea de care ai nevoie. Mai ales ca, chiar daca vietile voastre sunt foarte diferite cel putin atat ca activitati ea este mereu acolo pentru tine si tu pentru ea.

Si da o astfel de relatie care implica atatea lucruri parca nu poate fi numita nici prietenie, nici dragoste, nici amicitie. Este o relatie speciala cu o persoana speciala. Si daca ea va disparea din viata ta cu siguranta nu vei trece prea usor peste acest lucru.

Leave a Comment

Your email address will not be published.