Cum iti dai seama daca te iubeste sau nu?

Prin natura noastra, femeile isi exteriorizeaza mai mult sentimentele decat o fac barbatii. Nu putem sa ne dam seama, sau nu avem niciodata certitudinea ca barbatul de langa noi ne iubeste cu adevarat. Insa, comportamentul barbatului il poate trada si nu va putea masca la nesfarsit faptul ca te iubeste sau nu. Iata cateva detalii la care trebuie sa fii atenta atunci cand nu esti sigura ca te iubeste:

  • Renunta la obiceiurile pe care le avea. Poate ca inainte sa te cunoasca pe tine, sau la inceputul relatiei voastre, iubitul tau avea anumite obiceiuri cu care tu nu erai tocmai prietena si nu iti placeau atat de mult. Daca iubitul tau a renuntat la anumite hobby-uri sau stilul vestimentar sau la anumiti prieteni deoarece tu nu erai prea incanta de ele, aceasta este un semn ca iubitul tau isi doreste o relatie serioasa cu tine si ca ar fi dispus sa faca multe lucruri pentru a nu te supara.
  • Comunicarea dintre voi este foarte importanta. Daca el este atent la ce ai tu sa-i spui sau iti marturiseste secrete pe care nu le mai spusese nimanui pana in momentul respectiv, inseamna ca te iubeste.
  • Un alt criteriu care iti poate spune daca te iubeste sau nu, este atentia pe care o acorda nevoilor tale. Daca iubitul tau este dispus sa te ajute neconditionat, si este mereu atent la nevoile si dorintele tale, te iubeste.
  • Ii place sa iese cu tine la plimbari? Daca iubitului tau ii place sa iasa cu tine prin parc, inseamna ca este mandru de ceea ce are, si ca are un strop de romantism.
  • Ce le spune prietenilor lui despre relatia voastra? Daca vorbeste despre voi ca si cum esti doar o partenera trecatoare, sau daca nu le povesteste deloc despre relatia voastra, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.