Cum iti faci singur viata grea

Nu poti ierta

Ea te-a facut de ras in fata colegilor de serviciu si nu o vei mai ierta niciodata pentru asta. Iti suna familiar? Stii ca tu ai dreptate legat de acest lucru si nimeni si nimic nu iti va schimba parerea despre asta.

Aceasta atitudine te-a facut sa te simti vreodata rusinat pentru ca nu aveai dreptate mereu? Atunci cand in sfarsit nu vei mai avea nevoie sa alimentezi faradelegile din trecut sau nevoia de a avea mereu dreptate viata va lua o cu totul alta intorsatura.

Mereu primesti doar, fara sa dai si inapoi

Prietenii tai sunt grozavi atunci cand ai nevoie de ei, vin la tine, te asculta si te ajuta, insa atunci cand ei au nevoie de tine, tu dispari ca prin minune. Daca totusi faci un efort sa fii langa ei, adeseori faci asta pe fuga si nu asa cum trebuie.

Tinzi sa fii concentrat mai mult la telefonul tau decat sa ii asculti cu adevarat sau gasesti scuze pentru a pleca mai repede. Nu va trece mult pana cand altii isi vor da seama ca joc joci tu si vor face la fel ca tine, nu vor mai fi dornici sa te sprijine de acum incolo. A primi si a da merg mana in mana.

Nu prea stii sa spui nu

Esti generos de felul tau. Prietenii si familia stiu ca atunci cand au nevoie de ceva, pot apela oricand la tine sau pot imprumuta ceea ce au nevoie de la tine. Problemele apar atunci cand acestia imprumuta lucruri de la tine si uita sa le mai returneze.

Poate ca le vei cere inapoi, insa acestia nu vor mai recunoaste ca le-ai dat ceva. Si pentru ca nu vrei ca nimic rau sa se intample in relatia voastra, lasi lucrurile asa cum sunt. Asta va rezulta in faptul ca tie nu iti va conveni si te vei simti mai mult ca probabil folosit, insa atata timp cat nu stabilesti niste limite si nu mai spui si cate un nu din cand in cand, asta va continua sa se intample.

Leave a Comment

Your email address will not be published.