Cum observi daca relatia ta este una de viitor

La un moment dat ajungi sa te intrebi daca relatia ta are vreun viitor. Este normal sa iti pui aceasta intrebare mai devreme sau mai tarziu. Si tu esti singura care poate sa observe acest lucru. Tu trebuie sa stii daca relatia ta merita sa continue sau nu. Tu esti singura care stie ce asteptari are de la viata, de la barbatul de langa ea. Nu exista nici o formula magica care sa iti spuna ca relatia ta este de viitor. Doar tu trebuie sa iei anumite lucruri in considerare.

Cea mai importanta caracteristica de care trebuie sa tii cont este increderea. Daca aveti incredere unul in altul atunci este un bonus. Increderea este cheia intr-o relatie. De asemenea respectul. Daca exista respect intre voi doi inseamna ca aveti o relatie sanatoasa.

De asemenea este important sa va simtiti confortabil unul cu celalalt. Chiar daca exista incredere si respect, daca nu va simtiti confortabil unul cu celalalt chiar nu are nici un farmec.Relatia cu cei din jurul lui este importanta. Este bien sa te intelegi atat cu familia si prietenii. Cu cat te intelegi mai bine cu oamenii dragi partenerului tau cu atat relatia voastra va fi mai fericita.

Este important ca iubitul tau pe langa rolul de iubit sa iti fie si prieten. Este esential sa stii ca poti sa ii spui orice la orice ora fara ca el sa te judece. Un aspect la care ar trebui sa te gandesti este acela daca te-ai gandit vreodata sa il inseli. Si daca ai facut-o de ce? Ce anume te-a impins sa te gandesti la asta?

Despre viitor trebuie sa vorbiti amandoi, cel putin ce planuri aveti. Este important sa stii ce vrea sa faca el pe viitor, sau ce vrei sa faci tu. Daca el vrea sa plece in strainatate si tu sa rmai aici, atunci ar trebui sa te gandesti serios. Este important sa observi cum decurg si certurile voastre. Acesta poate fi chiar un semnal de alarma.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.