Cum sa iti cuceresti iubitul in pat

Barbatii au o imaginatie foarte bogta atunci cand vine vorba despre sex. De cele mai multe ori, femeile sunt inhibate si nu spun sau nu fac ceea ar vrea sa vada un barbat. Iata cateva lucruri pe care iubitul tau sigur le va adora:

Spune-i unde sa te atinga. Il vei ajuta pe partenerul tau sa te cunoasca mai bine, sa stie mai multe despre ceea ce iti place si ce ai vrea sa faca el in materie de sex. In plus, iubitul tau va fi foarte excitat si dornic sa iti satisfaca dorintele sexuale.

Preia controlul. Fii tu cea care preia initiativa. CHiar daca esti obisnuita ca partenerul tau sa faca de fiecare data primul pas, ar fi bine sa il faci si tu. Comporta-te ca si cum ai fi “sefa” lui, preia controlul asupra actului sexual si incearca sa il faci sa faca exact ceea ce iti doresti.

Limbajul vulgar. Este o chestie care ti se va parea o adevarata provocare. Insa, aceasta este o madlitate prin care denoti increderea pe care o ai in partenerul tau. Ideea e, ca nu toti barbatii prefera sa aiba in pat o femeie care vorbeste vulgar. In cazul in care nu ai pus cuvantul potrivit la locul si momentul potrivit este posibil sa dai gres. Raportul barbatilor carora le place sau nu sa fie abordati vulgar in timpul sexului este relativ egal.

Poti sa ii spui partenerului tau ca vrei sa vezi tot ce se intampla. Aceasta este un lucru pe care partenerul tau va dori sa il auda de la tine, in pat. Studiile demonstreaza ca o partida de sex in care unul dintre parteneri tine ochii ochisi este o partida de sex neplacuta. Specialistii spun ca oamenii care tin ochii inchisi in timpul sexului, fac acest lucru datorita faptului ca nu isi doresc sa se implice in relatie sau pentru ca o fac dintr-o anumita obligatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.