Cum sa iti dai seama ca iubitul te minte

Studii demonstreaza ca toata lumea minte si barbatii si femeile. Insa, s-a demonstrat ca barbatii mint mai mult decat mint femeile mai ales cand sunt implicati intr-o relatie.

Iata cateva semne care iti vor spune ca iubitul tau te minte:

Studiile demonstreaza ca daca un barbat foloseste expresia “am plecat” in loc sa foloseasca “am mers” inseamna ca are ceva sa iti ascunda si vrea sa fie sigur ca tu nu vei afla.

Atunci cand barbatul neaga lucruri pe care il intrebi si spune cu o convigere puternica ca nu ar face niste lucruri niciodata, inseamna ca ar face acel lucru doar ca nu vrea sa ti-l spuna pentru a nu te supara.

Cand un barbat vorbeste despre o alta femeie si foloseste cuvantul “aia” inseamna ca barbatul chiar isi doreste acea femeie. Acestea sunt niste studii britanice cu care nu sunt deloc de acord. Un barbat iti va semnale atunci cand te minte. Oricat de mult s-ar stradui, oricine are scapari. Nu isi poate duce minciuna pe toate meleagurile si sa o sustina neconditionat. La un moment dat exsita cu siguranta un o clipa in care sa se dea de gol.

Poti sa fii atenta la detaliile care il vor trada si care tradeaza orice persoana. Orice persoana este tentata sa isi scarpine nasul sau urechea, de exemplu, atunci cand mint. De asemenea, ritmul bataii inimii accelerat este un alt semn ca te minte.

In momentul in care mint, barbatii isi tin mainile ocupate in permanenta. Daca observi ca se joaca cu telefonul, schimba posturile la televizor, se joaca cu cheile de la masina sau are alte activitati pentru a-si tine mainile ocupate, inseamna ca este agitat si incearca sa mascheze acest lucru.

De asemenea, muscarea buzei este un alt semn ca incearca sa iti ascunda ceva.

Intreaba-l, discutati, incearca sa fii intelegatoare si sa ii oferi ocazia sa aiba incredere in tine astfel incat sa iti marturiseasca singur secretele.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.