Cum sa ne gestionam banii

Avand in vedere criza finaciara care este in floare in momentul de fata, este din ce in ce mai greu sa ai o afacere profitabila. In ziua de astazi, toata lumea se macina de gandul ca nu stie cum sa faca bani, cum sa faca sa aiba tot ce are nevoie. In momenul de fata economia este la pamant si nimic nu mai merge asa cum mergea acum 6 ani, de exemplu. Mai mult, oamenii observa cum problemele finaicae se adancesc in ce in ce mai tare si se gandesc cum sa faca bani pentru a nu ajunge chiar la sapa de lemn.

In ziua de astazi, este foarte greu pentru tineri sa se descurce cu un salariu minim pe economie, sau nici macar atat. Cand esti tanar, nevoile sunt foarte mari. Sa nu mai vorbim despre achizitionarea unei case. Acest lucru a fost si ramane pentru cei mai multi dintre tineri un vis. Vor sau nu vor, tinerii care au deja o locuinta au apelat, majoritatea dintre ei, la un imprumut bancar. Si cum sa mai discutam despre lucrurile si nevoile lunare pe care le are orice tanar? Cei mai multi bani se dau pe intretinere si pe rate la banci.

Iata cum ar trebui sa ne gestionam banii:

  • Am putea sa punem deoparte 20% din castigul lunar iar restul de rpocente sa fie aloca traiului.
  • In cazul in care trebuie sa iti satisfaci si mofturile, si cu siguranta ai si nevoile tale, aloca 20% din castig pentru economii, 50$\% pentru nevoile tale personale, iar restul aloca-le pentru a-ti satisface mofturile.
  • O alta modalitate de a-ti gestiona banii ar fi sa acorzi 20% din venit pentru zile negreu, lasa aproximativ 10% pentru cheltuielile neprevazute si 10% pentru a te dista.

Este foarte important sa acorzi o suma de bani, lunara, pe care sa o pui deoparte ca si economii. Niciodata nu se stie cand vei avea nevoie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *