Cum trecem peste despartire

Fiecare dintre noi trece la un moment dat printr-o despartire. Mai ales in timpul adolescentei, despartirile sunt foarte dureroase, iar tinerii sunt foarte afectati de deceptia in dragoste. Atunci cand suntem foarte atasati de o anumita persoana, despartirea de ea este foarte grea si greu de depasit. Dar ce trebuie sa facem atunci cand suferim de o deceptie in dragoste? In nici un caz nu trebuie sa ne inchidem in casa, sa renuntam la obiceiurile noastre, sa ne neglijam si sa ne scufundam in lacrimi uitandu-ne la fotografii din vremurile bune. Un lucru e cert: cand o relatie s-a terminat, inseamna ca ceva nu a functionat asa cum trebuia si ca a fost necesara ruptura dintre voi. Iata ce ar trebui sa faci dupa o despartire:

In primul rand, trebuie sa scapi de absolut toate lucrurile care iti aduc aminte de vechea relatie. Nu te va ajuta cu nimic daca vei tine in camera ta toate lucrurile care iti amintesc de fostul tau iubit. Arunca fotografiile, cadourile si tot ce ai primit de la fostul tau partener. Scapa pana si de lenjeria de pe pat. Ea iti va aminti de clipele frumoase petrecute impreuna si te vor face sa intri intr-o melancolie incurabila. Redecoreaza-ti camera si incearca sa scapi de absolut tot ce iti aminteste de el.

Pe parcursul unei relatii, ramanem cu foarte multe amintiri placute sau neplacute, care trebuie lasate cat mai mult in urma. Probabil nu vei reusi sa te implici in mai multe activitati si sa uiti total de amintirile frumoase. Acorda-ti un timp. Gandeste-te timp de 10-15 minute la fosta relatie, dupa care revino-ti, sterge-ti lacrimile si continua ziua asa cum vrei tu. Nu iti mai aminti, si nu te arunca prea tare in amintiri. Ele nu te vor lasa sa treci mai departe, ba mai mult, te vor face sa vrei si mai mult sa te gandesti la el.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *