De ce am renunțat să mai merg la un salon de beauty până să apară Stailer

stailer

Stailer nu este vreun nume de iubit ci mai degrabă cel mai bun prieten care te ajută atunci când nu mai ai nicio speranță sau când nu încrederea îți este trădată. Stailer este un nume al unei platforme online care  a apărut exact la fix ca să mă salveze.

Experiențe mai puțin plăcute la saloanele de beauty

Obișnuiam să frecventez saloanele de beauty pentru anumite servicii, însă la câteva luni le schimbam, deoarece ori stilista se mărita cu un turc și se și muta din țară, ori nu avea atât de multă experiență deși deținea de mult timp acel salon, ori nu mai găseam locuri libere atunci când aveam nevoie.

Într-un final, îmi găsisem o stilistă exact pe placul meu care să îmi ofere serviciile de care aveam nevoie, până într-o zi în care n-a mai răspuns la telefon, iar ulterior am aflat că a avut niște probleme de sănătate și nu a mai profesat.

Ulterior după aceste “experiențe minunate”, am primit un telefon de la o prietenă în care mi-a spus că face niște cursuri la un renumit salon din oraș și dacă nu îmi doresc să fiu modelul ei, la un vopsit și pensat sprâncene, epilat și un tratament facial.

Ce credeți că am răspuns? Exact! Proastă alegere am făcut. Dacă la început am fost încântată că am spus da și abia așteptam să vină ziua de sâmbătă să mă răsfăț,  în ziua cu pricina am ieșit aproape fugind din salon.

Sprâncenele erau cu 3 nuanțe mai închise decât era normal, eu fiind blondă cu un ten alb, prima oară mi se vedeau sprâncenele apoi fața, iar epilarea a fost mai mult un chin decât un final fericit pentru că efectiv nu reușea să îmi îndepărteze banda cu ceară, iar la final am rămas mai mult neepilată decât epilată. Tratamentul facial l-am refuzat politicos spunând că a intervenit ceva și am fugit unde am văzut cu ochii.

În acel moment am luat decizia să nu mai apelez la serviciile “profesioniștilor” și să devin propriul stilist. Însă am fost salvată la timp de platforma Stailer și m-a ajutat să iau decizia cea mai potrivită pentru mine. Despre Stailer vezi detalii aici.

Cum m-a ajutat Stailer

Platforma Stailer mi-a scos în cale unii dintre cei mai buni profesioniști în materie de hair and beauty încă de la prima programare. Mi-am dorit să mă vopsesc și asta chiar nu o mai puteam face acasă de una singură.

Auzisem de Stailer dar nu o folosisem până atunci. Așadar, după un timp mai lung de gândire am luat decizia să mă programez la un salon cu Stailer.

Pe lângă faptul că m-a programat în mai puțin de 3 minute la un salon, fără a avea nici măcar un cont, iar această operațiune a fost 100% gratuită, serviciile pe care le-am primit au fost woow.

Am avut parte de răsfăț, de servicii foarte calitative, mi-am făcut noi prietene și m-am ales cu un stilist aș putea spune pe viață. Iar aceste lucruri mi-au dat încredere și siguranță, drept dovadă că până acum m-am programat cu Stailer de 4 ori.

Cu Stailer, părerea mea despre industria frumuseții s-a schimbat și mi-a dat din nou încredere că pot ieși dintr-un salon, relaxată, fericită și cu un look nou.

Date de contact: support@stailer.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *