De ce se despart mai des vedetele

despartire

Nici o relatie nu se aseamana cu alta. Fiecare cuplu, fie ca persoanele sunt celebritati sau oameni obisnuiti, are o relatie cu urcusuri si coborasuri. Cand vine vorba de vedete insa, motivele pentru care cuplurile se destrama, chiar si dupa casatorie, sunt dintre cele mai diverse. Cateva dintre acestea sunt enumerate in cele ce urmeaza.

Cum vorbim despre vedere, evident este faptul ca munca lor le mentine tot timpul in stare de alerta si in deplasare. De la filmari la show-uri televizate, sesiuni de fotografii, gale si evenimente la care participa, concerte si asa mai departe, petrecerea timpului impreuna ca si cuplu este dramatic redusa. Cariera este pusa pe primul plan, inaintea relatiei, datorita programului haotic. Astfel lucrurile devin complicate, si se poate ajunge la plictiseala, infidelitate, dubii care treptat duc la despartire.

Pentru unele vedete si celebritati care se decid sa se desparta, ideea de casatorie este una de viata intr-un taram de vis. Cand se decid sa se casatoreasca, un motiv posibil pentru despartirea si divortul iminent este simplul fapt ca poate isi doresc doar o zi a nuntii plina de fast. Acea zi insa trece si mariajul vine cu responsabilitatile si sacrificiile sale, astfel ca multe cupluri de vedete intra in panica si se despart.

Legile atractiei s-au schimbat. Se intampla multora dintre noi, nu numai vedetelor. Acea atractie care la inceput pare profunda, cu timpul se deterioreaza. Se pierde interesul, si chiar daca pentru unii pare a fi un comportament foarte egoist, se si petrece in mod normal.

Atentia constanta a mass-media si paparazzilor poate fi de asemenea un factor care sa duca la despartire. In momentul in care au toata aceasta atentie, viata privata devine una publica, vedetele sunt peste tot urmarite de paparazzi si nimic nu pare sa mai poata fi tinut ascuns si personal.

Desi am discutat in principal despre vedete si despre urcusurile si coborasurile relatiilor lor, aceste lucruri se intampla in viata oricarui cuplu. Chiar si daca nu avem asupra noastra toata atentia mass-media, toata lumea face greseli, multi dintre noi au un program haotic, si uneori facem greseli in alegerile pe care le facem cu inima. Astfel trebuiesc intelese si vedetele, intrucat exista un stres suplimentar asupra lor, fiind tot timpul in lumina reflectoarelor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.