Defectele femeilor sunt iubite de barbati

Toata lumea are defecte. Si barbatii si femeile au in aceeasi masura defecte pe care le recunosc sau nu. Exista insa, o serie de defecte ale femilor pe care barbatii le adora in adevaratul sens al cuvantului. De aceea, m-am gandit sa va explic care sunt acestea pentru a nu va simti complexate de anumite defecte.

In primul rand trebuie sa stim ca barbatii nu sunt in cautarea perfectiunii si de aceea exista anumite defecte pe  care ei le adora. Chiar daca prototipurile femeilor din reviste sunt absolut fara nici un defect, barbatii nu iubesc aceste “papusi”. Ei bine, aici nu discutam despre tinerii si baietii imaturi care considera ca perfectiunea este cea ilustrata in reviste sau reclame online. Mai exact, adevarata frumusete a unei femei consta in micile imperfectiuni pe care fiecare femeie le are. Iata care sunt imperfectiunile pe care barbatii le adora:

Nasul grecesc este un lucru pe cae barbatii il adora si de care femeile se rusineaza. Barbatii considera ca acest tip de nas confera un aspect grecesc si o oarecare autoritate.

In al doilea rand, nu este un secret ca barbatii admira si iubesc formele si curbele rubesiene. Daca ai formele rubesiene si te jenezi cu acest lucru in timpul sexului, ar trebui sa nu o mai faci. Barbatii ador acest lucru si chiar este prototipul femeilor perfecte din punct de vedere fizic, in viziunea lor.

De asemenea, probabil ca te rusinezi de faptul ca ai sanii mici, obicei pe care nu ar trebui sa il mai ai deoarece barbatilor le plac si sanii mici. Desigur, nu putem spune ca nu le plac si sanii mari insa de multe ori ei considera si sanii mici foarte atragatori.

Un alt lucru care il face pe femei sa se jeneze este faptul ca nu are o manichiura sau o pedichiura perfecta sau ca nu este suficient de aranjata. barbatii iubesc o femeie pentru felul lor de a fi si pentru ca au acel “ceva” care le fac speciale.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *