Despre masaj erotic nemaiîntâlnit la un salon de masaj erotic din Piața Victoriei din București

artemis masaj

Specialiștii ne vorbesc despre luna ianuarie ca fiind una dintre cele mai grele din an. Au trecut și sărbătorile, a trecut și magia aceea a momentelor frumoase petrecute în familie. În ianuarie încă nu avem prea multe planuri de făcut, iar întoarcerea la muncă după concediu este un moment greu. Poate de aceea se pare că mijlocul lunii ianuarie a fost oficial declarată ca fiind perioada cea mai posomorâtă. O spun chiar studiile, nu noi.

Așadar, în tot acest context, ne trebuie motive să ne revigorăm, să ne găsim motivația. Poate că este momentul oportun să alegem un masaj erotic nemaintalnit la un salon de masaj erotic din Piata Victoriei din Bucuresti. Pentru cei din capitală poate că este deja un salon binecunoscut. Are o locație centrală și mulți vorbesc despre el ca fiind locul fanteziilor împlinite. Așa să fie oare?

Cu și despre masajul erotic de la Salon Artemis din București

 

Salon Artemis Masaj este locul primitor în care vin deopotrivă turiști străini, dar și cei din țară, din cine știe ce oraș sau din capitală, de ce nu. Serviciile sunt de top și printre altele aici găsim servicii wow. Spre exemplu, masajele erotice pot avea loc la salon sau în deplasare, la hotel. De asemenea, ședința de masaj este de obicei de 60 de minute. Poate fi însă solicitată sesiunea extra timp, însemnând 90 de minute.

Despre acest salon se mai știe că este locul în care există răsfăț maxim. Doritorii să își adauge un palmaresul experiențelor intime și masajul erotic se vor bucura să descopere aici servicii precum: masajul erotic cu două sau chiar trei maseuze, cel stropit cu șampanie, cu duș asistat, cu ulei de argan și asta nu este tot. Cireașa de pe tort este desigur masajul VIP, despre care doritorii vor afla mai multe dacă solicită informații direct în salon sau înainte de a se programa, telefonic.

Cine alege masajul erotic

 

Nu se poate spune că există un tipar anume al clientului fidel. Ce știm sigur este că astfel de masaje se adresează în principal bărbaților și există o singură excepție. Adică un singur tip de masaj ce se adresează și femeilor, fiind vorba mai exact de masajul pentru cuplu.

Prețurile sunt fixe și sunt afișate în cadrul paginii oficiale sau vor fi comunicate atunci când persoana își face programarea. Totul este transparent. Iar experiența în sine se pare că îi întoarce pe mulți pe același drum. Adică revin cu drag, plus că au ce să aleagă nou de fiecare dată.

Masajul erotic poate fi o experiență ce întregește un cuplu. La fel de bine poate fi acel ceva ce lipsea din viața unui bărbat. Pentru că atunci când vine vorba de intimitate nu avem neapărat limite, mai ales dacă nici nu cunoaștem care sunt acestea. Descoperim mai multe despre noi și plăcerile noastre, descoperim mai multe despre partener/parteneră.

Pentru cei interesați, detalii sunt în pagina oficială.

Contact: contact@masajclub.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *