Detalii care iti influnteaza viata amoroasa

Sentimentele si viata sexuala sunt influentate de deciziile pe acre noi le luam. Sau cineva ajunge sa te influenteze din umbra. In primul rand parintii te pot influnta foarte mult. Parintii au puterea de a ne transmite propria morala amoroasa si sexuala. Cum aleg parintii nostri sa traiasca ne influenteaza intr-o masura mai mica sau mai mare. Fie alegeme sa le imitam comportamentul fie facem total invers.

Si cultura generala privind viata sexula ane influnteaza viata amoroasa. De asemene chiar daca pare greu de crezut odata ce ajungi sa citesti multe lucruri legate de sex le si inveti. Barbatii si femeile nu functioneaza amndoi dupa aceleasi reguli.

De asemenea si lecturile te pot influenta foarte mult. Cititul te pune intr-o oarecare stare de visare. De exemplu atunci cand citesti romane de dragoste ai tendinta sa exagerezi putin iubirea reala, cea din viata de zi cu zi. Ai vrea ca tot ce se intampla in romane sa se intample si in viata reala. Asta este cam imposibil, normal. Nu tot ce zboara se mananca. Deci nu visa la ceva ce este posibil sa nu se indeplineasca.

Si anturajul are o influenta asupra noastra. De exemplu daca se intampla anumite lucruri cu unul din prietenii nostri avem tendinta ca pe viitor sa luam in considerare acest lucru pentru ca sa nu ajungem si noi in aceeasi situatie. De asemenea ne putem pune uneori in pielea lor si sa ne intrebam oare noi cum am proceda in situatia respectiva.

Si oricat de greu pare de crezut si pornografia te influenteaza. In mod special baietii sunt influentati deoarece urmarind acele filme erotice se schimba in comportamentul lor sexual. Ce inseamna acest lucru? Uita de preludiu, fac totul pe fuga, schimba tot mai des pozitiile fara a se bucura de momentele de tandrete.

Si prima experienta sexuala te poate influenta, mai ales daca a mers prost. Nu trebuie sa fii atat de pesimista, asa a fost sa fie, pe viitor cu siguranata va fi mult mai bine.

Leave a Comment

Your email address will not be published.