Dieta vegetariana a cuplului Jay Z si Beyonce

dieta vegetariana

Beyonce si Jay Z planuiesc sa faca o lume vegana. Incepand cu data de 3 decembrie 2013, cuplul a declarat in mass-media ca ar incepe o dieta de 22 de zile cu o alimentatie de tip vegan. Anuntul a fost publicat cu o zi inaintea zilei de nastere a artistului Jay Z.

In luna februarie, aproximativ un an mai tarziu, compania lor „22 Days Nutrition” a inceput un serviciu de livrare a alimentatiei vegane, iar Marco Borges, antrenorul lor personal, a declarat ca vanzarile ar fi crescut foarte mult odata ce stirea a fost facuta publica in mass-media. Numele companiei are legatura cu zicala psihologica in care se sustine ca, pentru a-ti forma un obicei este nevoie, in general, de 21 de zile, iar in cea de-a 22 zi esti pe drumul tau.

Mesele acestei diete sunt alcatuite din soia si sunt lipsite de gluten.  „22 Days” vinde deja batoane proteice, iar partenerii testeaza fructele si legumele care pot fi transformate in gustari ambalate.

Din ce in ce mai multe persoane devin vegetariene sau vegane, fie din motive medicale, fie pentru a ajuta animalele. In orice caz, oricare este motivatia acestora, beneficii sunt destule. Astfel, persoanele care tin o dieta de acest gen au un risc mai mic de a face diabet sau boli de inima. De asemenea, au in medie cu 5-10 kilograme mai putin decat cei care consuma carne.

Dieta vegana de 22 de zile a devenit celebra dupa ce a fost urmata de indragitul cuplu format de Beyonce si Jay Z, ca mai apoi Jennifer Lopez sa se laude cu un abdomen parca sculptat, dobandit in urma aceleiasi diete.

Este dificil de tinut pentru cei obisnuiti sa manance carne zilnic. Persoanele active, cu program zilnic de sport pot suplimenta dieta cu proteine vegetale, fiind foarte sanatoasa. Promite o slabire armonioasa si este indicata mai mult celor obisnuiti cu un regim vegetarian. Aceasta dieta reprezinta o metoda mai usoare si o sursa de inspiratie pentru cei care tin post.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *