Experimente pe oameni

experimente pe oameni

Pentru testarea diferitelor produse cosmetice, animalele sunt folosite drept cobai, si multa lume este foarte reticenta, daca nu pornita impotriva acestui lucru, insa ceea ce nu se stie este mai grav decat o simpla testare a diferitelor produse pe fiintele necuvantatoare.

Este vorba despre experimentele pe oameni care sunt cu mult mai grave decat cele pe animale, de care ne tot plangem atat. Pe noi cine are de gand sa ne planga si sa ne creada, daca noi ne tot facem griji in legatura cu animalele?

In decursul istoriei, au avut loc tot felul de experimente dintre cele mai crude in cadrul carora cobaii au fost oamenii si binenteles ca acestea nu s-au terminat cu bine. Tocmai de aceea, voi dezvalui in acest articol o serie de experimente pe oameni ce au esuat regretabil, dar si care faceau parte dintre cele mai regretabile erori din istoria omenirii.

Un experiment monstruos intr-o oarecare masura, denumit de altfel si “Experimentul Monstru” mai tarziu dupa ce a fost lansat a constat in testarea unui grup de copii orfani care au fost impartiti in jumatate si au fost supusi unui test groaznic.

Jumatate dintre acestia au fost laudati pentru vorbirea lor buna, iar cealalta jumatate au fost descurajati si corectati la cea mai mica greseala, drept pentru care cel de-al doilea grup, care a fost criticat aspru, a devenit balbait in cele din urma si nu a mai putut comunica normal, asta drept rezultat al experiemntului in sine.

Un alt experiment crud si groaznic a constat in “Proiectul Aversiv” , si a avut ca scop inlaturarea tuturor soldatilor homosexuali din cadrul armatei Africii de Sud. Acestia erau trimisi in cadrul unui spital militar pentru a fi tratati de boala lor prin tratamente hormonale, socuri electrice sau administrarea de medicamente. In urma esecului unei astfel de terapii, soldatii ar fi fost castrati chimic sau fortati sa isi faca operatii de schimbare de sex.

Leave a Comment

Your email address will not be published.