Fantezii sexuale ale femeilor

Orice femeie are o fantezie sexuala ascunsa sau o dorinta mai intesa. Multe femei se feresc sa spuna aceste lucruri. Faptul ca ai anumite dorinte sexuala nu te face deloc anormala din contra esti absolut normala. Iata care sunt cele mai ascunse fantezii ale femeilor.

Prima din cele mai comune fantezii ale femeilor este sexul cu un barbat strain. E o fantezie pe care o prefera majoritatea femeilor mai ales ca vorbim de un sex fara obligatii. Si bineinteles necunoscutul trebuie sa fie un barbat special, asa cum viseaza ele. Un brunet misterios cu ochii negri si cu un zambet minunat, sau un blond cu ochii albastri ca marea. Indifeernt cand ai de gand sa pui in practica aceasta fantezie nu uita de protectie.

O alta fantezie in randul femeilor este si sexul cu o alta femeie. Normal ca orice fata ar visa la o alta fata hot. Ce este mai frumos decat sa vezi doua femei facand dragoste? Barbatii ar fi incantati sa se uite la asa ceva. O alta femeie ne-ar intelege nevoile mai bine, cu siguranta.

O alta fantezie este sexul in grup. Chiar daca putin recunosc acest lucru isi pun des aceasta intrebare oare cum ar fi. Acest subiect este indicat sa il impartasesti cu partenerul tau fie ca este vorba de inca un barbat sau o femeie. Daca va accepta super pentru tine, daca nu incearca aceasta fantezie atunci cand nu esti implicata intr-o relatie.

O alta fantezie a femeilor este sa fie dominate sau sa domine. Chiar si cea mai timida fata viseaza sa preia controlul in astrenuturi. Ca vorbim de legat, gheata sau biciuri, orice se accepta. O parte din femei simt nevoia sa fie imblanzite de partener. Aici fiecare cu preferinta ei.

O femeie frumoasa este incantata sa ii faca un streptease barbatului ei, gen pe principiul:” Uita-te dar nu atinge”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.