HTC One M9+

htc-one 9+

Cu totii achizitionam produse confectionate in China si de cele mai multe ori se intampla ca acestea sa fie chiar functionabile. Astfel, detinem haine, electronice si electrocasnice realizate acolo unde populatia este supraaglomerata si unde productia de produse se realizeaza pe banda rulanta.

Din categoria gadgeturilor, chinezii sunt cei care au o capacitate inovatoare si extrem de avansata, reusind sa stapaneasca piata telefoanelor mobile, astfel incat cel mai nou smartphone este o premiera pe piata internationala: HTC One M9+, un telefon cu o camera de 20 megapixerli, avand obiectiv din safir pentru a oferi fotografii clare, bine definite cu o rezolutie precisa.  Camera frontala este dotata cu Ultra Pixel.

Partea frontala se confrunta cu doua difuzoare cu buil-in amp si un sistem dolby audio, ideal pentru experientele tale audio. Dual-tonul din metal confera caracteristicile unui corp perfect fara margini, intr-o forma conica, care se potriveste perfect in cele mai mici spatii de depozitare.Buronul Dolby Surround sound support are un senzor de amprenta cu care iti poti face cumparaturile prin aplicatii destinate locuitorilor din China.

Spatele putin curbat confera un aspect simplificat care impresioneaza pe oricine. Cel mai important aspect al telefonului este procesorul de 2.2. GHZ, cu CPU octa-core si 3 GB de memorie.

Motivele pentru care iti doresti un asemenea smartphone:
  • camera incorporata este o incercare reusita, care va spori claritatea luminii atunci cand iti vei face selfie-uri;
  • este acoprit cu sticla safir pentru a evita zgarierea;
  • are o multime de teme care isi scgimba complet personalitatea telefonului tau, si nu schimba doar fondul sau stilul iconitelor ci si butoanele de actiune din partea de jos a ecranului;
  • daca faceti un selfie, poza se imbina perfect in culoride liniei tale vestimentare, facand din teledon unul mai distractiv, mai elegant, mai personal si mai unic;
  • permite telefonului sa arate aplicatiile pe care le utilizati cel mai des la domiciliu, birou sau in deplasare, avand un sistem de locatie avansat de GPS, ce face din acest telefon unul mult mai personalizabil decat versiunile anterioare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.