Încearcă noua aplicație Stailer pentru programări la salon!

stailer

Dacă te numeri printre persoanele care vor să facă o vizită la salon însă nu știu pe care să îl aleagă, încearcă noua aplicație pentru programări la salon! Aceasta îți va oferi informații importante despre mai multe saloane din țară, astfel încât alegerile tale să fie mai ușoare. Te poți programa la data și ora stabilite de tine, în doar câteva minute, online.

În cazul în care îți dorești să descoperi noi stiliști și saloane sau să îți rezervi locul din timp la stilistul tău obișnuit, cu aplicatia Stailer pentru programari la salon poți face acest lucru online. Aplicația este disponibilă în Google Play, App Store și App Gallery. O poți descărca gratuit, iar programările se fac tot fără a plăti vreun cost.

Confortul tău este foarte important, așadar de ce să nu profiți de el și să te programezi de pe canapea, de la film sau chiar din parc? Cu ajutorul aplicației ai posibilitatea de a te programa oricând și de oriunde, fără să fie necesar să mergi la salon sau să suni la recepție. Doar prin selectarea genului, a serviciului și locației unde dorești să te programezi vei vedea toate saloanele disponibile. 

Testează aplicația sau intră pe platformă!

Stailer nu dispune doar de aplicația mobilă disponibilă pe Android și iOS, ci și de o platformă în versiunea desktop. În funcție de dispozitivele pe care le ai la îndemână poți accesa fie site-ul, fie aplicația. Ambele variante funcționează la fel și au același meniu, aceiași pași de urmat pentru programare și aceleași beneficii. 

Dacă vei descărca aplicația, aceasta are în plus față de platformă Harta Interactivă. Această secțiune îți afișează toate saloanele din apropierea ta, pe baza locației tale. După ce ai activat locația, prin această hartă vei vedea stiliști și saloane din zona ta, alături de distanța exactă dintre tine și ele. 

În ceea ce privește platforma, aceasta dispune de catalogul cu inspirație. Secțiunea este dedicată lucrărilor stiliștilor și cuprinde fotografii cu numeroase servicii. Te poți programa direct din acea secțiune dacă găsești un stilist în zona ta sau poți doar să te inspiri. Ai alte informatii aici

Caută serviciul și programează-te rapid!

Atât aplicația, cât și site-ul stailer.ro îți oferă ocazia de a te programa în cel mai scurt timp. Dacă știi deja stilistul sau salonul la care vei merge, nu vei petrece mai mult de 2 minute ca să te programezi. 

De cealaltă parte, dacă nu ai găsit încă un salon sau un stilist pe placul tău, poți începe acum căutarea. Pe prima pagină a site-ului și a aplicației ai la dispoziție secțiunea unde te vei programa, acolo fiind disponibilă și căutarea serviciului. După ce ai găsit serviciul dorit, selectează zona în care te afli, data și ora la care dorești programarea. Totul este foarte simplu!

Programările se fac în cel mai scurt timp, vei avea notificări privind confirmarea și totodată poți selecta remindere pentru programare. În acest fel te asiguri că nu uiți și că vei ajunge la timp la salon. 

Contact: support@stailer.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *