Invitatii de nunta in stil elegant ce nu se vor demoda niciodata

invitatie nunta

Pare destul de greu sa tii pasul cu trendurile. O nunta stilata poate insa fi una admirata, apreciata si fara sa existe presiunea alegerilor, musai tinand cont de trenduri si de tendintele impuse de mai marile case de moda. O idee salvatoare tine de alegerea acelor stiluri atemporale, care sfideaza orice regula a noului si a modernului. Spre exemplu cand vine vorba de invitatiile de nunta, acestea pot fi alese cu usurinta din randul celor elegante, pentru ca nu se vor demoda niciodata.

De ce trebuie sa tii cont cand alegi invitatiile de nunta

Stilul nuntii – pentru fiecare categorie de invitatii exista o corelatie cu tipul de nunta pe care il reprezinta cel mai bine. Astfel, ar fi potrivit sa pastrezi tematica si sa o duci mai departe ca element ce te ghideaza. Spre exemplu, o nunta clasica va cere eleganta, deci invitatii nunta elegante pe www.invitatiedenunta.ro pot fi sursa ta. O nunta tip garden va putea fi reprezentata de un stil mai relaxat, in timp ce una country va mentine aceasta traiectorie si pentru cardurile de tip invitatii, facandu-le reprezentative in toate elementele lor, pentru evenimentul in cauza.

Bugetul – desi nu este tocmai indicat sa ai un astfel de reper, la modul sa nu iti furi singur sansa de a fi mai limitat, crezand ca multe nu ti le permiti, bugetul ar putea in fapt sa iti faca o selectie avantajoasa. Este de preferat sa mentii un echilibru cand vine vorba de investitiile de acest gen. Nu poti alege invitatii scumpe la o nunta la care ai facut economii cu toate cele necesare, realizand totul acasa spre exemplu – prajituri home made, accesorii hand made etc.

Design-ul – acesta este elementul de distinctie intre invitatiile simpliste si cele care au un farmec al lor, care au personalitate. Desigur ca si varianta simpla poate fi placuta, insa trebuie sa aiba acel ceva al sau: font, culoare, ceva aparte. La capitolul design exista cele mai multe sanse de a da frau  liber creativitatii si de a alege stilul care sa reprezinte cel mai bine evenimentul in cauza.

Multi dintre cei care se vad intr-o situatie dilematica privind o astfel de alegere merg pe planul simbolisticii, anume aleg anumite simboluri pentru nunta si tema acesteia si astfel isi asigura stilul unic al invitatiilor. Ce se intampla insa cand se doreste un stil elegant, poate chiar somptuos? Pot fi alese acele invitatii albe, clasice, impecabile, cu o textura aparte de genul hartie lucioasa sau cu modele in relief. De asemenea, se poate miza foarte bine pe stilul floral, mereu o alegere potrivita. Nu in cele din urma, imprimeurile sunt de asemenea de un mare efect, cele care pot avea un stil versatil si care aduc in prim plan bunul gust.

Atentie insa, daca se alege  aceasta varianta ar fi bine sa nu existe si un alt mix de elemente, pentru a nu stirbi din atentia cuvenita design-ului care primeaza si anume imprimeul.

Concluzie

Invitatiile de nunta sunt mai degraba un test pentru orice cuplu de miri. Acestia isi exprima marea iubire, intentia de legamant si emotia unui viitor eveniment. Dupa o lunga straduinta de a planifica totul, ramane ca aceste mici detalii sa fie cele care dau mari batai de cap. Alegerea insa nu trebuie sa fie una dificila, atunci cand se tine cont de elemente ce trebuie sa corespunda cu tipul de nunta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *