Iti inseli emotional iubitul?

Chiar daca crezi ca ai luat in calcul toate posibilitatile pentru ca relatia voastra sa merga perfect, iata ca nu toate lucrurile sunt asa cum speri. Specialistii au scos la iveala un alt tip de infidelitate.

Si despre ce fel de infidelitate ar putea fi vorba daca nu cea emotionala? Chiar daca pare greu de crezut iti poti insela si in acest fel partenerul. Si bineinteles ca nu este o legatura fizica ci mai degraba emotionala, dar asta nu inseamna ca nu e periculoasa.

Acest tip de relatie iti poate pune in pericol relatia cu partenerul tau de viata. Chiar daca nu provoaca vorbe in jur contacte sexuale si alte lucruri de genul. Bineinteles poti preveni acest tip de relatie sau macar sa te opresti la timp. In primul rand trebuie sa stii la ce se refera, cum incepe si cum se dezvolta ea.

Trebuie sa stii sa stabilesti diferenta dintre flirt si tradare. Flirtul este de fapt o actiune jucausa de care orice femeie are nevoie pentru a-si pune in evidenta feminitatea. Acest lucru ramane la stadiul de nevinovatie mai ales daca stii care sunt prioritatile si stii sa te opresti la timpul potrivit.

Dar infidelitatea emotioanala te poate prinde in plasa cand iti este lumea mai draga. De obicei tu nu planuiesti sa iti tradezi emotional partenerul dar asta se poate intampla oricand. Nu conteaza ziua sau ora, sau persoana. Poate fi vorba de un coleg de munca, de un prieten foarte vechi chiar nu are importanta cine este.

Este important sa sti de ce simti acest lucru, de ce te deschizi in fata unei persoane care nu re cunoaste mai mult decat iubitul tau. Indiferent cat de mult ai iubi persoana de langa tine, ai anumite retineri cand vine vorba sa-i vorbesti despre temerile tale si aspiratiile.

Daca te gandesti totmai des la presupusul cofident clar esti intrata in acest joc periculos. Si cu siguranta vrei sa il vezi mai des si sa-i spui lucruri pe care doar iubitul tau ar trebui sa le stie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.