La ce sa te astepti cand vine vorba de filmarea de nunta

filmare nunta

Filmarea nuntii este acea parte care ramane imprimata in amintirea ta dar mai cu seama pe acel dvd care iti aduce mereu aminte de firul evenimentelor. Nu ai cum sa ratezi acest lucru de vreme ce este singura modalitate prin care poti “forta” timpul sa nu iti stearga amintirile nuntii. Desigur, pretentiile pentru acest eveniment sunt mari asa ca ar fi bine sa iti iei si masuri de precautie pentru asta.

Cu si despre filmarea de nunta

In momentul in care contractezi un cameraman ar trebui sa te interesezi despre filmari nunti si ce presupune asta. In primul rand tine cont de faptul ca banii nu sunt sau cel putin nu ar trebui sa fie singurul aspect care sa te conditioneze cand vine vorba de alegeri. Cu cat platesti mai putin cu atat ai sanse ca filmarea la final sa nu fie ceea ce te asteptai sa fie. Desigur, nu poti spune de fiecare data ca este vorba doar de calitate vs. cat platesti insa nu se poate nega faptul ca de multe ori ne lovim de acest concept si asta clar este gresit.

Mai apoi tine cont de faptul ca filmarea nuntii in cel mai simplu mod cu putina inseamna de cele mai multe ori ceea ce ai putea sa faci si tu daca ai avea aparatura sofisticata. Asa ca pretentiile sunt mai mari cu cat unghiul de filmare este diferit. Echipamentul cu pricina conteaza mai mult decat ai crede. Nu te intereseaza despre asta, dar ai dori ca filmarea de sus spre exemplu sa fie posibila si in cazul tau.

Spre deosebire de un fotograf cameramanul ar trebui sa fie mereu prezent la eveniment, chiar in mijlocul actiunii, si asta pentru a nu rata in filmul de final cadrele cheie din cadrul unei nunti. Discuta despre asta chiar cu cel in cauza si nu lasa ca lucrurile sa se desfasoare dupa un scenariu de la sine. Acolo unde exista se pare prententii ce nu spui se pare ca nu te doare asa ca exprimarea opiniei este ceea ce trebuie sa iti fie aspect de capatai.

Nu in cele din urma conteaza sa alegi dupa un soi de recomandare. Pentru ca nimic nu se compara cu ceea ce tine de exemplul concret, o recomandare te ajuta cel putin sa stii cu cine stai de vorba cu ceva timp inainte ca tu sa il descoperi. Un punct in plus pentru toata muncata de cercetare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.