Mama-cea mai buna prietena a fiicei ei

Cine este primul om pe care il vedem atunci cand deschidem ochii dupa ce am venit pe lume? Cine este acea persoana care ne iubeste neconditionat, ne sprijina, ne da tot ce poate mai bun si ne pune o vorba mereu in fata tatalui nostru sau a oamenilor din jur? Cine este aliata noastra cea mai de incredere din aceasta lume? Cine isi rupe de la gura ca sa ne dea noua tot ce-i mai bun?

Raspuns corect: mama. Ea este cel mai de pret bun al nostru si noi, fiicele ei, pentru ea la fel. Mai presus de cuvinte este legatura ce ne apropie si ne mentine cu mama. Ea a fost persoana care era mereu alaturi de noi inca de cand ne-a adus pe lume si pana cand am inceput sa ne descurcam pe cont propriu in aceasta viata grea.

Odata cu cresterea noastra, cu varsta, incepem sa ne maturizam si sa ne dam seama care ne sunt prietenii, care ne sunt persoanele mai putin simpatice si care sunt aceia de care ar trebui sa ne ferim, dar si cei in care puteam avea incredere indiferent de orice.

Mama noastra, in cele mai multe cazuri, ne este prietena cea mai apropiata si confidenta noastra inca din copilarie cand ii dezvaluiam de cine ne placea la scoala sau cine ne facea zile amare la locul de joaca.

Cu timpul, ne-am maturizat si noi, iar din prostioarele secrete pe care le aveam in cap si i le dezvaluiam doar mamei, devin unele lucruri mai serioase legate de viata, de prieteni, de iubiti, de joburi si de orice alt aspect ce tine de viata noastra pe acest pamant si in sanul unei comunitati.

Cu timpul, ajungem sa realizam ca singura cu adevarat acolo pentru noi tot timpul este mama. Ea si doar ea este cea care nu va pleca vreodata de langa noi(ci mai degraba noi de langa ea, la un moment dat) si care ne iubeste nespus, ne iarta si ne suporta toate toanele si necazurile, pentru ca noi la randul nostru suntem cei mai mari fani ai ei si cei mai mari sustinatori.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *