Miracolele ceaiului de catina

Catina este o planta de care organismul tau are o foarte mare nevoie. Ceaiul de catina are rolul de a regla nivelul de energie, trateaza si previne aparitia unor afectiuni. Este una dintre cele mai bogate surse de antioxidanti, fiind foarte benefic curpului nostru. In plus, este o planta foarte bogata in vitamina A, vitamina B, B1, B2, B6 si B9 si vitamina C. De asemenea, ceaiul de catina iti va furniza o mare cantitate de aminoacizi esentiali, proteine si acizi organici.

Iata beneficiile ceaiului de catina:

  • In primul rand, ceaiul de catina trebuie sa existe alaturi de ritualurile zilnice deoarece este unul din cei mai puternici biostimulatori ai imunitatii. Deci, ceaiul de catina are un mare efect in reglarea sistemului imunitar. Ceaiul de catina trebuie cosnumat cu regularitate mai ales in anotimpurile reci deoarece lupta impotriva gripei, recelii si a virozei. De asemenea, se poate folosi ca si tratament, deoarece este eficient si intr-o vindecare mai rapida.
  • De asemenea, ceiul de catina are efecte impotriva imbatranirii. Contine antioxidanti si te va ajuta sa pastrezi fermitatea, naturaletea si frumusetea tenului tau. Mai mult, ceaiul de catina este indicat pentru intarirea unghiilor si a parului.
  • Acelasi ceai miraculos va poate ajuta sa va capatati energia pe care o aveati alta data. Te va ajuta sa te concentrezi mai bine si vei mult mai activ.
  • Catina regleaza si reduce nivelul colesterolului. Este foarte bun in cazul in care aveti afectiuni cardiovasculare deoarece are si multe proprietati antiinflamatorii si analgezice.
  • In cazul in care ai acnee sau probleme ale tenului, tot ceaiul de catina te va ajuta sa le rezolvi. Nu trebuie decat sa inmoi un prosop sau un tifon in ceai de catina si sa iti stergi tenul.
  • Poate preveni si aparitia cancerului datorita antioxidantilor insa, trebuie sa stii ca uleiul de catina este mai indicat in astfel de probleme, deoarece este mult mai concentrat.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.