Multi amici, multa bataie de cap

Doar cei care au multi amici, multi prieteni buni si lume cu care sa iasa inteleg ca exista intr-adevar probleme in acest caz, si ca nu totul este roz si perfect. Toti prietenii trag de tine, vor ceva de la tine, vor atentie, vor sa-i asculti, sa te vezi cu ei si sa iti petreci timpul cu ei. Iar daca care cumva indraznesti sa neglijezi pe vreunul in favoarea altuia se supara pe tine si intre ei si iese mare scandal mai apoi.

Pe langa toate acestea, iti cheltui toti banii si-asa castigati cu greu, pe tot felul de excursii si daruri de nunta, sau pe nuntile in sine, pe haine noi, pe transport, pe bijuterii si atentii, asa ca nu este de mirare ca ti-ai dori ca din toti cei 50 de prieteni pe care ii ai sa mai vrei sa scapi de cate unul, exact ca pe Facebook. Apropo, la tine situatia de pe Facebook legata de numarul de prieteni se adevereste in viata reala.

Este greu cu atatia prieteni langa tine si care necesita atentie, incat atunci cand iti faci un nou iubit va trebui sa stai si sa ii explici ce si cum in parte, toate amanuntele legate de fiecare, cu exactitate si cu mare atentie pentru a nu se pierde vreun detaliu.

Oricum este foarte plictisitor atat pentru tine, cat si pentru cel caruia ii explici. Mai bine i-ai face sa se intalneasca pe toti si l-ai prezenta si astfel situatia ar fi mult mai usoara, in afara faptului ca noul tau iubit se va vedea nevoit a fi privit de o gramada de perechi de ochi curiosi si critici.

Din cauza faptului ca ai mult prea multi prieteni, nu iti petreci timpul mai deloc pe acasa. Ba dormi pe la ei, ba mergi pe la petreceri si apoi direct la munca sau mergand in excursii si drumetii prin tara, atunci cand intr-un final ajungi si tu asa si te pui pe canapea incercand sa te relaxezi, un munte de praf se va ridica in aer, sugerand lipsa ta de acasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *