New London Ledge Lighthouse

Paza de Coasta a SUA incepea sa faca schimburi de noapte, de paza, la New London Ledge Lighthouse, in anul 1939. Nu la mult timp dupa asta, lucruri ciudate si infricosatoare au inceput sa se intample in acel loc. Legenda spune ca un administrator al farului denumit Ernie a sarit de pe acoperisul farului direct in ocean si trupul sau nu a mai iesit niciodata la suprafata. Multi oameni sustin ca acesta nu s-ar fi sinucis, insa povestea oficiala reliefeaza faptul ca acesta si-a taiat mai intai gatul cu un cutit pentru peste.

Insa acest Ernie a decis dupa cum se pretinde ca nu vrea sa paraseasca totusi farul. Spiritul sau a inceput sa infricoseze si sa enerveze echipajul Pazei de Coasta prin faptul ca producea zgomote puternice in timpul noptii, tragandu-le cearsafurile de sub membrii echipajului in timp ce acestia dormeau, si pornind sau orirnd televizorul atunci cand avea chef. O parte dintre administratorii farului nici jnu au mai asteptat ziua sa ca sa poata pleca din far, chemand ajutor dinspre uscat si cerand sa fie disponibilizati imediat de acolo.

Dupa ce acest far a fost automatizat in anul 1987, cateva rapoarte sustinute de catre membrii unor echipaje de pe diferite barci sau ambarcatiuni au dezvaluit prezenta unei oarecare siluete care plutea dinspre far si incerca sa ii ademeneasca inspre docuri. Oricum, in momentul in care aceste rapoarte au fost investigate, nici o persoana nu a fost descoperita a fi traind in cadrul farului.

Mai mult ca sigur, aceasta prezenta era doar fantoma lui Ernie care incerca sa faca ceea ce a facut si in timpul vietii. Oricat de infricosator sau cat de putin reale ar parea acest tip de povesti, unele dintre ele sunt adevarate si nu doar niste scorneli ale membrilor echipajelor din barci, de pe vapoare sau de pe alte ambarcatiuni ce au navigat in zona farului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *