Noul iPhone 6

Avand in vedere faptul ca peste putin timp, in luna septembrie, noul smartphone de la Apple se va lansa pe piata, multi doritori si pasionati de tehnologie doresc sa afle care ii sunt trasaturile unui asemenea telefon inteligent si cu ce se dieferentieaza acesta atat de tare de vechile telefoane si modelul actual de iPhone de la Apple.

iPhone 6 este cel mai asteptat tip de smartphone din lume, mai ales ca se promite faptul ca functiile si caracteristicile acestuia vor intrece tot ce a mai existat pe piata telefoanelor inteligente pana acum, chiar si referiror la iPhone-uri.

In primul rand s-a aflat faptul ca acest noul model de smartphone cu sistem de operare iOS va fi prezent in magazinele fizice sau virtuale in doua forme, ambele constand in dimensiuni mai mari ale ecranului: 4,7 inci si 5,5 inci, prima varianta fiind prima introdusa pe piata, apoi urmandu-i din urma si varianta mai mare.

In ceea ce priveste ecranul acestui smartphone, noul iPhone 6 va fi protejat de un strat de safir, mai rezistent la zgarieturi si conditii mai dure de utilizare sau chiar va fi mai dificil de spart, asta daca nu vrei in mod special sa il testezi impotriva unei asemenea avarii.

Rezolutia diplay-ului va fi de 828*1472 pentru prima varianta in care se va regasi noul iPhone, iar de 960*1704 pentru cea de-a doua varianta care se va lansa mai tarziu in decursul viitoarei luni. O imbunatatire sau mai bine zis o schimbare este adusa si design-ului dispozitivului si in loc de marginile ascutite, acestea vor fi mult mai rotunjite si finute.

Butonul de start nu mjai este ca la vechiul model, ci este amplasat in partea de sus a telefonului, in laterala din dreapta a acestuia, asta pentru a face accesul mult mai facil pentru navigarea in cadrul dispozitivului.

1 Comment

  1. mihaela

    Daca nu ai ce face cu banii iti cumperi Iphone, de cele mai multe ori platim brandul nu calitatea .

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *