O vara de libertate

Este important sa iti amintesti ca aceste zile nu vor mai veni prea curand(de fapt niciodata nu va mai fi la fel, decat daca intri in somaj) si ca aceasta vara ar putea fi ultima vara ramasa pentru a face toate acele lucruri pe care ai dorit mereu sa le faci in aceste zile minunate de vara.

Este ultima data cand iti vei mai putea petrece weekend-urile in Grecia sau sa ai parte de o idila cu un tip pe care nu il vei mai vedea niciodata.

Este ultima data cand vei mai putea dormi neintrerupt pana la pranz in fiecare zi si sa iti petreci doua zile pe un rau. Poate fi de asemenea si ultima data cand vei putea inota gol in mare sau dansa pe plaja pana in zorii zilei.

Pentru ca vara este cel mai minunat anotimp din an. Este momentul cand poti sta intins pe spate si te poti uita la cerul instelat sau poti simti briza racoritoare a marii. Este o tranzitie a responsabilitatii, ceea ce te ghideaza catre aventura si catre un sentiment magic de libertate.

Putem fi inca aventurosi si fara griji; ni se pare ca toata lumea este la degetul nostru mic. Asadar foloseste-te cu cap de acest timp minunat si fa toate acele lucruri nebunesti pe care ai vrut mereu sa le faci, pentru ca aceasta poate fi mai probabil ultima vara de care poti profita la maxim.

Acum este momentul ideal de a avea parte de o idila care nu rezista decat o singura luna sau mai putin. Acum este momentul sa mergi intr-o excursie in jurul tarii cu cei mai buni prieteni ai tai. De asemenea, poti inchiria o casa cu acei prieteni si va puteti petrece acolo cateva zile bune departe de restul lumii cunoscute.

Leave a Comment

Your email address will not be published.