O viata sanatoasa

Sanatatea este cel mai importat dar al vietii dar totusi multi dintre noi o distrugem fara sa ne dam seama. Noi traim intr-o epoca de aur  a medicinei in care multe boli sunt acum teoretic vorbind erdicate. Insa asta e doar o parte.

Faptul ca ducem un stil de viata mai modern ne duce si la mai multe boli, in timp ce multe probleme  vechi de sanatate inca persista. Sa vorbim de exemplu de obezitate. In Europa in pezent, ea este o boma cu ceas care poate atinge proportiile unei epidemii. Si probleme de sanatate mintala sunt foarte raspandite, iar un numar foarte mare tineri devin victime ale abuzului de alcool si droguri, ale fumatului si ale infectiilor cu transmitere sexuala.

Trebuie sa stii ca sanatatea este bunul tau numarul unu iar alegerile pe care tu le faci acum iti pot influenta calitatea vietii in anii ce urmeaza.

Trebuie sa judecam atunci cand vine vorba de sanatate, pentru ca o data ce am pierdut-o cam greu o mai recuperam. Daca stam bine sa ne gandim exsista o cantitate impresionanata de informatii online pe diferite subiecte legate de sanatate.Insa din pacate multe dintre ele nu prezinta incredere sau sunt false.

Poti intra cu incredere pe Portalul UE- Sanatate care it ofera o multitudine de informatii de incredere despre o mare variettate de subiecte. Aici putem vorbi si despre stilul de viata de exemplu. Exsista sui numeroase link-uri si site-uri specializate.

Cu siguranta daca vrei sa afli ceva vei gasi. Poti afla ce face UE in domeniul sanatatii, de la efectuarea de studii la monotorizarea riscurilor si promovarea obiceiurilor sanatoase.

Si cum sanatatea este cea mai pretioasa ar trebui sa te informezi inta despre asta, nu sa citesti toate prostiile care sunt zilnic afisate pe internet. Daca vrem sa avem o viata fara griji este important sa ne pretuim sanatatea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.