Oamenii fara copii sunt mai avantajati

Atunci cand ai copii, ai si responsabilitati mai mari, cel putin legate de acestia. Atunci cand nu ai copii, nu ai nici responsabilitati atat de mari, ci doar de cele care tin de propria persoana, de partenerul tau si de viata impreuna.

Atunci cand nu ai copii, nu trebuie sa iti faci griji legate de abtinerea de la cuvinte urate in preajma lor pentru ca de altfel, acestia sunt niste mici imitatori si vor memora si repeta foarte repede ce au auzit la tine. Asadar, fara copii, poti injura cat de des, de urat si de mult vei vrea(desi asta nu este indicat nici macar fara copii in viata ta).

Daca nu ai copii, nu iti faci griji ca te vor trezi la 6 a.m. dimineata din prima zi de Craciun nerabdatori sa-si vada darurile, pe care le asteptau atat de mult. De fapt, nu numai ca nu te vor trezi foarte devreme atunci, ci niciodata. Niciodata nu va trebui sa stai cu grija ca nu vei putea dormi mai bine un pic sau pana mai tarziu in zilele libere, pentru ca nu va fi nimeni acolo care sa te trezeasca cu noaptea in cap.

Poti merge la baie si poti inchide usa fara grija ca cineva va veni la un moment dat, inopinant, sa o deschisa si sa te surprinda. Ar fi atat de jenant, fie chiar si daca cel care o face este copilul tau de doar 3 ani care vrea sa stie ce se intampla cu mami. Asadar, nimeni nu iti va deschide usa, atata timp cat nu ai copii, poate doar cainele tau, dar oricum asta nu este o problema in cazul lui.

Nu va trebui sa intri niciodata intr-un magazin de haine pentru adolescenti din mall din care nu vei mai putea iesi decat fara bani, cu cardurile goale si cu bratele pline de sacose de cumparaturi. In schimb, vei putea intra in magazinele destinate tie si iti vei cumpara pentru tine toate acele lucruri pe care le doresti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *