Organizeaza casa inteligenta la care ai visat cu un sistem iT 600 Smart Home

www.saluscontrols.ro

Tot mai multi viseaza la organizarea unei case inteligente, care sa le asigure confort sporit din toate punctele de vedere. Mai ales dorinta romanilor este de a scapa de grija cheltuielilor prea ridicate la intretinerea de pe timpul iernii. Posibilitatea de a reduce din consum si de a beneficia de mai mult timp liber, ocupat in principal cu asigurarea confortului ternic este de asemenea un aspect spre care toti tindem.

Toate aceste aspecte sunt realizabile si de asta s-au convins toti cei care beneficiaza in locuinta de un sistem it 6—Smart Home. Este vorba despre o serie de dispozitive conectate intre ele care iti permit sa faci diverse modificari legat de caldura din locuinta si nu numai.

Sistemul it 600 Smart Home si beneficiile oferite in organizarea unei case inteligente

Iata de ce o sa ajungi si tu la concluzia ca acest sistem reprezinta o investitie si nu o cheltuiala pe care cauti apoi sa o recuperezi.

  • Iti ofera posibilitatea de a controla temperatura din locuinta de la distanta

Ce inseamna in acest caz distanta? Ei bine, ma refer la faptul ca poti face modificarile dorite la temperatura indiferent ca te afli in sufrageria casei, la locul de munca sau la sute de km departare de casa. Asta este posibil datorita faptului ca te conectezi la termostat, un dispozitiv din dotarea sistemului care controleaza valoarea aerului din casa.

Exista o aplicatie dedicata prin care setarile dorite se pot realiza. Ai nevoie de conexiune la internet pe smartphone, tableta sau laptop.

  • Se poate face reglarea temperaturilor pe zone diferite ale locuintei

Asta inseamna ca daca iti doresti ca in bucatarie sa ai o temperatura moderata si in living una mai ridicata, poti face asta prin reglajele potrivite la termostat. Eventual te poti folosi de acest avantaj pentru a incalzi inainte de a te intoarce de la munca acele camere din locuinta pe care stii ca le vei folosi. Nu are nici un rost sa consumi combustibil pentru a incalzi intreaga locuinta, in conditiile in care nu te intereseaza decat sa faci un dus si sa te odihnesti in dormitor.

  • Realizezi economii insemnate la energie

Toata cantitatea de energie si caldura pe care in mod normal ai fi irosit-o inutil la aerisirea locuintei sau cand casa ramane goala este salvata. Daca inainte de nevoie lasai centrala pornita la o temperatura crescuta pentru a fi intampinat de caldura si confort la intoarcere, cand ai un sistem iT 600 Smart Home, poti seta o valoare minima, respectiv una care sa mentina peretii calzi si sa maresti temperatura inainte de a te intoarce.

Este avantajoasa deci utilizarea acestuia pentru ca ai parte de confortul la care ai visat si de o locuinta inteligenta, moderna, fara a depune prea mult efort in acest sens. Totodata faci economii insemnate, iar acestea vor amortiza destul de repede investitia facuta in sistem.

  • Prezinta compatibilitate cu orice sistem de incalzire

Nu trebuie sa te preocupi de faptul ca sistemul nu va fi compatibil cu centrala ta pentru ca specialistii Salus Controls – producator renumit de termostate, s-a ocupat si de acest aspect. Astfel, poti avea in vedere solutia prezentata chiar daca beneficiezi de incalzire prin pardoseala, de centrala termica pe lemne, pe gaz sau de alte tipuri de incalzire.

Este sau nu aceasta solutia pe care o cautai pentru organizarea casei inteligente la care ai visat? Poti reciti informatiile mai sus prezentate, iar dupa ce le analizezi mai atent poti sa iei o decizie in aceasta privinta. Nu uita insa ca este vorba despre confortul tau, iar aceasta aparitie tehnologica este de departe o rezolvare eficienta si apreciata la ora actuala.

Leave a Comment

Your email address will not be published.