Party for all

Bineinteles ca fiecare persoana merge macar de cateva ori la o petrecere sau la o discoteca. Asadar, acest “ party for all” se organizeaza in zilele de vineri seara in diferite pub-uri precum Music, Old Times, 31 Motor’s Pub sau chiar in Strikers Club,acestea fiind din frumosul oras Suceava.  La astfel de petreceri vin tineri cu varste cuprinse intre 13-25 de ani. Poate va mirati ca la o varsta atat de mica (13,14,15 ani ) au dreptul sa intre. Ei bine acest party, nu este unul in care sa fie foarte multa lume. De obicei la un party se aduna in jur de 100-200 de persoane, rareori 60. Biletul costa doar 10 lei.

Ce fel de muzica se asculta ? Asta era intrebarea. In fiecare club se asculta diferite tipuri de muzica dar la acest party nu se asculta astfel de piese comerciale. Muzica care suna in difuzoare este rap, dubstep,electric, hip-hop,house , rock etc. Acest party este organizat de diferiti baiett ,care mixeaza si se asigura ca atmosfera sa fie cat mai buna.

Bautura, bineinteles nu lipseste si  este diversificata. La aceste party-uri mai sunt chemate trupe de renume si artisti cunoscuti precum: Gojira, Paneta H, Dragonu, Subcarpati, Axon Turmentatu, Roa etc.

Au loc intre orele 22 -04, dar distractia incepe in jur de ora 23-00 ,cand lumea se aduna si muzica porneste. La un party se leaga prietenii , ceea ce este foarte bine. Vara party-urile se organizeaza mai des, aproape in fiecare saptamana. Prin urmare, acest party nu este chiar pentru toata lumea,chiar daca poarta numele de “for all” el este doar pentru tinerii care asculta rap, dubstep,electric, hip-hop,house sau rock.

Imbracamintea trebuie sa fie mai lejera, gen casual. Adica o pereche de pantaloni scurti sau lungi, cu un maieu sau tricou,o fusta ar merge bine . Ceea ce vreau sa spun este ca nu se pune accent pe eleganta, cum se pune in unele cluburi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.