Pentru o zi de munca mai productiva

Poate ca nu fiecare zi la birou este obositoare si stresanta, insa cu siguranta ca exista zile mai proaste si mai putin sclipitoare si energice, in care tot ce vrei sa faci este sa mergi acasa si sa dormi sau sa stai pur si simplu tolanit pe pat si sa privesti in gol.

Pentru acele zile mai putin frumoase din programul tau de munca, exista si o serie de solutii care sa te ajute sa treci mai usor peste ele si sa te delectezi cu adevarat ca la inceputul carierei cu sarcinile de lucru.

Cafeaua, energizantul, un pranz bun nu ar trebui sa lipseasca, asa cum nu ar trebui sa lipseasca nici pauzele luate la timp, insa pe langa acestea mai exista si cateva obiecte cu care sa te inconjori la birou si care te vor ajuta sa iti faci ziua mult mai buna si mai usoara.

Un suport pentru pahare si cani de tip clema pe care sa il prinzi de birou este o modalitate ideala de a-ti mari spatiul sau de a-ti aseza bautura, mai ales atunci cand tot spatiul de pe birou este aglomerat.

O alternativa la tastatura obisnuita este tastatura care se poate spala. In loc de a o sterge de praf sau de a duce la curatat tastatura in fiecare saptamana, o tastatura rezistenta la apa, ce se poate curata sub jet de apa este ideala pentru cei care folosesc calculatorul si implicit tastatura in fiecare zi.

O bicicleta eliptica pentru picioare de pus sub birou atunci cand lucrezi este ideala pentru cei si cele care nu pot sta fara sa se miste vreun pic, mai ales daca nu isi iau la timp nici pauzele. Aceasta bicicleta este ideala pentru atunci cand simti ca ai stat prea mult jos si picioarele tale sunt amortite si nu mai fac fata.

Leave a Comment

Your email address will not be published.