Plante benefice pentru casa ta

Daca te numeri printre iubitorii de flori care ori au, ori nu au asa ceva pe acasa si nu stiu ce sa isi cumpere sau sa creasca in materie de plante, atunci urmatoarele flori si plante verzi iti pot da cateva idei in cazul in care vrei sa iti faci viata mai minunata si sanatoasa.

Planta “Nerve”

Aceasta planta este una dintre cele mai minunate plante de casa care pot exista vreodata. Numele ciudat al acesteia este in conexiune directa cu aspectul mai putin comun al frunzelor sale. Mai mult de atat, poti observa cum evolueaza si cum iese in evidenta daca este asezata intr-un ghiveci negru.

Daca decizi sa iti decorezi casa cu aceasta planta, vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o varietate de culori cum ar fi maro, verde sau roz. Cu toatele arata spectaculos! Ar fi o idee minunata sa amplasezi aceasta frumoasa planta  intr-o zona ce poate fi vizibila pentru oricine.

Planta “Sirag de perle”

Un cos ce atarna undeva deasupra balconului tau sau pe un perete al casei tale vor fi locurile perfecte pentru a amplasa planta “Sirag de perle”. Aceasta este o planta de casa fantastica ce poate oferi o priveliste chic a casei tale.

In plus, nu va trebui sa iti petreci foarte mult timp cu intretinerea acestei plante pentru ca este foarte suculenta si nici chiar lipsa apei nu o va afecta. Tine doar minte faptul ca “Sirag de perle” va inflori daca va avea parte de foarte multa lumina solara. In mod constant ar trebui sa ii controlezi cresterea si dezvoltarea “perlelor” si acestea vor incepe sa “curga” din cosuletul suspendat.

Arborele de cauciuc

Arborele de cauciuc este o planta splendida ce va da o infatisare splendida oricarei case in care va sta. Are frunze rotunde si lucioase care ar atrage atentia oricui imediat. Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa detii o asemenea planta este datorita abilitatii sale de a purifica aerul. Totusi, trebuie sa fii atent la faptul ca aceasta planta poate creste pana la 3 metri inaltime.

Leave a Comment

Your email address will not be published.