Poate ai auzit de picturile pe numere de la Pictorul Fericit dar vezi detalii suplimentare aici

pictura pe numere pictorul fericit

Hobby-urile variază de la o persoană la alta, iar metodele de relaxare sunt diverse pentru fiecare. Cum weekend-ul este unul scurt și nu ne permite să ne bucurăm prea mult de timp liber, ne găsim preocupări diverse pentru a ne relaxa și a ne deconecta totodată. Unii preferă vizionarea de filme și seriale, alții ieșirile cu prietenii, deci implicit socializarea. Cert este că pentru fiecare există câte o soluție.

Și acum vine întrebarea pentru tine, nu ți-ai dori să încerci ceva nou? Ceva care să te facă să uiți puțin de rapoartele pe care trebuie să le predai luni la prima oră? Cu siguranță ai auzit de pictură, dar de pictatul pe numere ce spui? Este o metodă relaxantă de a da culoare și de a te bucura de un tablou pictat doar de tine. Despre acest concept vei afla în rândurile ce urmează, dar poți să citești detalii suplimentare aici.

Pictorul Fericit, un magazin online în care vei găsi tot ce ai nevoie pentru pictat

Creat din dorința de a-i echipa pe pasionați cu tot ce au nevoie pentru a da culoare pânzei, magazinul online Pictorul Fericit dispune de produse profesionale. Picturile pe numere sunt principalele atracții care te vor interesa atunci când ajungi pe pagina oficială. Pânza are un model prestabilit care te ghidează pentru a avea un rezultat pe măsura așteptărilor.

Setul de culori din kit este numerotat pentru a corespunde numerelor de pe pânză. Vei ști exact ce culoare corespunde fiecărui număr de pe aceasta. Pe lângă aceste două componente, kitul conține pensule de mărimi diferite, un șablon într-o dimensiune mai mică și accesorii de prindere pe perete. Toate acestea într-o cutie frumos ambalată.

Poți picta ce dorești. De la tablouri religioase la animale, peisaje, orașe sau replici ale unor tablouri celebre. Tu ești cel care decide cărei model să se dedice în fiecare weekend. Tot în gama Pictorului Fericit poți găsi soluții pentru a proteja pictura de anumiți factori externi.

Alege un model prestabilit și oferă un cadou original

Cumpără o pictură pe numere pentru tine sau pentru cei dragi. Cu siguranță vei face o impresie bună, iar sărbătoritul se va bucura de așa cadou. Poți solicita și o felicitare pe care să-ți treci numele. Gama de unde poți alege modelul preferat este una largă, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

Pe site-ul oficial pictorulfericit.ro găsești picturile pe numere și accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți forma trusa necesară. Prețurile sunt accesibile oricui, iar dacă ești pe fază poți prinde reducerile la anumite articole.

Alege să te delectezi cu o pictură chiar dacă nu ai talent la schițare sau la desenare. Acest lucru nu ar trebuie să reprezinte un impediment. Doar așezi pânza pe un șevalet, îți iei paleta și o pensulă în mână și ești gata să explorezi lumea colorată a pictatului.

Spor la pictat să ai!

Contact:

0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Mărășești, 22A, Suceava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *