Pot functiona relatiile la distanta?

relatie la distanta

Multe cupluri in ziua de astazi isi pun aceasta problema. Daca functioneaza sau nu, depinde doar de parteneri, de increderea pe care o au unul in celalalt. Ce poate fi facut pentru a sustine chiar si o relatie la departare? Poate ca nu gasim toate raspunsurile, insa cateva posibile solutii le enumeram in continuare.

Relatiile la distanta necesita multa rabdare si putere de sacrificiu din partea ambilor parteneri. Cand au acea incredere intr-un viitor impreuna, relatia trebuie sa mearga. Este foarte important ca partenerii sa reuseasca totusi sa se vada destul de des. Nimic nu poate inlocui asta, astfel petrecerea de timp de calitate impreuna compenseaza de cele mai multe ori perioadele lungi de separare.

Un alt lucru foarte important este ca cei doi sa comunice des. Sa stie fiecare ce se intampla in viata celuilalt. In acest fel va exista implicare si va ramane activa conexiunea. Metodele de comunicare sunt foarte variate, de la e-mailuri la chat, de la SMS-uri la telefoane, orice ajuta.

Nu mai e nevoie sa spunem ca increderea este fundamentul oricarei relatii. Increderea in cealalta persoana este foarte importanta, sustine relatia, totul este despre a face sacrificii astazi pentru o zi mai buna si mai sigura maine.

Onestitatea merge mana in mana cu increderea. Cand ambii parteneri isi impartasesc unul celuilalt sentimentele, se construieste increderea si nu mai exista loc de dubii si suspiciuni. Loialitatea se alatura de asemenea celor doua anterioare.

Relatia poate esua cand persoanele se schimba trecand prin diverse experiente, cand scade implicarea emotionala, cand se instaleaza posesivitatea si starea de paranoia. Daca exista insa acea incredere intr-un viitor impreuna, aceste relatii, chiar si la distanta, pot sa se sustina. Desigur, daca separarea nu este prea lunga, atat de lunga incat relatia sa fie afectata permanent si chiar sa se destrame.

1 Comment

  1. Costel

    Da !.Relatiile la distanta pot functiona atata timp cat “el” trimite bani in tara si ea se poate distra :)))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *