Pro volei feminin

pro volei feminin

Nu numai ca sportul aduce beneficii dintre cele mai bogate asupra corpului si mentalului nostru, insa un antrenament sportiv de orice fel iti poate asigura energia, forta, spontaneitatea si vitalitatea de care ai nevoie pe timpul unei zile pline sau chiar si asa in cazul in care te simti stors de energie si de resurse si nu mai stii ce sa faci.

Volei feminin

Un exemplu bun si un bun sport de practicat este voleiul feminin(binenteles, asta doar in cazul femeilor). Cea mai buna metoda de a te revitaliza, de a capata energia de care ai nevoie, dar si de a-ti contura un corp de milioane ce va cere mai apoi sa fie admirat, este de a juca volei alaturi de prietenele tale sau chiar alaturi de noi colege impatimite de acest sprt, asta daca alegi sa te inscrii la un club de sport.

Voleiul in general te ajuta sa arzi foarte multe calorii, insa daca vei juca volei alaturi de alte fete pasionate ca si tine timp de aproximativ o ora, vei reusi sa arzi aproximativ 600 de calorii, asta insemnand destul de mult, avand in vedere ca o masa zilnica contine doar in sine vreo cateva sute de calorii bune.

Dezvoltare si crestere in inaltime

Daca nu esti inca multumita de inaltimea ta si mai ales daca esti inca in plin proces de formare si dezvoltare, cu ajutorul voleiului feminin vei putea sa mai cresti putin, dar mai ales sa-ti tonifici corpul si toate membrele constitutive ale acestuia.

Acest sport distractiv si foarte usor de practicat poate constitui intr-o adevarata rutina ce iti poate imbunatati sanatatea si circulatia sangelui in corp. Tine la distanta diabetul, te oxigeneaza asa cum trebuie, ajuta la infrumusetarea si mentinerea elasticitatii pielii si la imbunatatirea functiilor organelor interne, dar si externe.

Voleiul si stima de sine

Voielul feminin practicat in mod regulat poate spori increderea in sine si stima de sine, deoarece odata cu imbunatatirea conditiei fizice si a aspectului corpului tau, tu te vei simti si vei arata mult mai bine si binenteles ca acest lucru se va reflecta si in jurul rau.

Leave a Comment

Your email address will not be published.