Programeaza-te la orice serviciu la salon cu Stailer

stailer

Avand in vedere ca este luna iubirii si urmeaza luna femeii, ce cadou poate fi mai frumos decat o zi de relaxare pentru sotia ta, dupa toata aceasta perioada agitata si plina de griji? O data pe luna merita si ea sa profite de servicii de infrumusetare si de relaxare, dar macar acum, de ziua femeii, aceste servicii i le poti oferi cadou chiar tu.

Sa iti faci sotia fericita nu trebuie sa te stresezi prea mult. Stailer poate face totul pentru tine. In pauza de 10 minute de la munca poti stabili toate programarile necesare. Platforma Stailer permite programarea online la orice salon, chiar de pe telefonul mobil. Nu a fost niciodata mai simplu!

Optiunea perfecta pentru evenimente programate in ultimul moment

In ziua de astazi nimic nu ne mai poate surprinde. Totul se intampla pe repede inainte si lucrurile care odata erau traditionale si aveau anumite reguli de urmat, astazi se pot intampla peste noapte.

Daca te cheama maine prietena ta cea mai buna ca martor la cununia civila pe care o face fara mare tam-tam, dar pe tine te vrea alaturi? Accesezi Stailer pentru o programare la make-up si una la stilist, pentru ca maine sa poti fi alaturi de prietena ta si sa arati demna ca martor la decizia venita de nicaieri a prietenei tale.

Pentru programari rapide cu Stailer trebuie doar sa accesezi platforma si sa selectezi din lista serviciile de care vrei sa beneficiezi. Dupa selectare se afiseaza doar ceea ce te intereseaza, cu poza stilistului, pretul si salonul. De aici e treaba ta sa alegi care varianta crezi ca e mai buna pentru tine si sa mergi in ziua si ora programata.

Economie de timp

Unul dintre cele mai mari beneficii cand utilizezi Stailer este ca economisesti foarte mult timp si ai variante mai multe din care poti alege. Nu mai stai pe 10 tab-uri deschise si suni la fiecare salon sa vezi daca te poate primi cineva. Pe Stailer poti gasi programari disponibile in Timisoara astazi. Cel putin un salon dintre toate are disponibilitate si pentru tine.

Poti sa te programezi chiar daca ai cont sau nu. Totusi, dupa o prima utilizare nu mai stai pe ganduri si iti faci cont, asa cred, dupa ce vezi ce utilitate mare are. Crearea unui cont aduce ce sine si anumite beneficii, cum ar fi stabilirea unui reminder care sa iti aminteasca de programare. Tot in cont poti vedea toate serviciile de care ai beneficiat si salonul la care ai fost pentru fiecare in parte, pentru ca pe viitor sa alegi varianta mai buna pentru tine.

Platforma activeaza doar in 4 mari orase ale tarii momentan, dar in curand se va extinde si ar urma sa fie disponibila si pentru cei din alte mari orase ale tarii. Toate informatiile necesare sunt afisate pe platforma, inclusiv o harta conform careia poti ajunge la salonul potrivit fara drumuri in zadar si nervi in plus. Simplu de utilizat si accesibil oricui. Acesta este Stailer.

Pentru a stabili o programare acceseaza platforma si pentru orice informatie suplimentara poti accesa reprezentantii pe adresa de e-mail support@stailer.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.