Ritualuri de dimineata care sa-ti incarce bateriile pentru toata ziua

ritualuri dimineata

Nu-i asa ca ai vrea sa-ti cresti productivitatea, sa te simti mai bine, mai fericit si mai increzator in propriile puteri in fiecare zi?Secretul pentru a-ti incarca bateriile pentru o zi cat mai buna consta tocmai intr-un ritual de dimineata. Cum iti vei petrece primele cateva minute din cadrul unei dimineti, dupa ce te-ai trezit, este critic pentru toata durata zilei si pentru starea ta din ziua respectiva.

Daca te vei trezi stresat, epuizat, negativ si obosit, atunci cu siguranta ca nu vei prea avea parte de o zi prea buna. Din pacate, acesta este exact felul in care se trezesc majoritatea oamenilor. Acestia se ficuseaza imediat pe ceea ce au de facut in acea zi, isi citesc eventual ziarul si isi beau cana de cafea in drum spre munca. Astfel, acestia sunt reactivi, in loc de a fi proactivi.

Zambeste imediat dupa ce te-ai trezit. Pe cat de simplu pare spus, pe atat de simplu este de pus in practica si pe atat de bine va face starii tale de spirit.

Prin faptul ca te vei forta in fiecare dimineata sa zambesti, vei transmite semnale creierului de a elibera chimicale ce te vor face pe loc mai fericit. Zambitul iti va permite sa fii recunoscator mereu pentru ziua in cauza si te av ajuta sa iti incepi ziua cu o atitudine pozitiva.

Bea apa. Al doilea cel mai bun lucru pe care ar trebui sa il faci in fiecare dimineata este de a avea grija de corpul tau, adica sa il hidratezi corespunzator. Trupul tau este in mare parte deshidratat in urma somnului si este disperat sa-si primeasca portia de apa. Evita sa consumi cafea sau alt tip de bauturi imediat dupa ce te-ai trezit, in schimb alegand sa consumi un pahar sau mai multe cu apa cu lamaie calduta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.