Rodii si hidratare

rodii si hidratare

Chiar daca rodiile nu sunt niste fructe atat de usor de gasit sau atat de convenabile ca pret in extra-sezon, aceste fructe exorice cu bobite rosii sunt atat de benefice si de importante pentru o alimentatie sanatoasa si pentru o hidratare convenabila, incat odata ce ai inceput sa le consumi, cu siguranta ca nu vei mai da inapoi de la ele si vei incepe sa le consumi din ce in ce mai des.

Gustul dulce acrisor si suculent al bobitelor de rodie este atat de bun incat parca nu te-ai mai lasa de ele nici in ruptul capului. Si mai ales daca inca nu ai inceput sa consumi rodii sau daca nici nu le-a incercat vreodata, asta este cu siguranta un lucru pe care ar trebui sa il faci pentru ca se merita cu prisosinta.

Nimic nu poate fi mai bun decat sa stai undeva si sa privesti la ceva la televizor sau sa stai la taclale cu prietenii sau iubitul tau si sadecojesti rand pe rand micile bobite din interiorul coajei acestui fruct minunat. Savoarea oferita de catre minunantul fruct rosu este mai mare decat in cazul oricarui alt fruct incercat pana acum si cu siguranta ca nu vei mai da de un asemenea gust vreodata, pentru ca nu exista nimic altceva mai bun decat niste rodii coapte si suculente.

Rodiile sunt niste fructe rosii dulci acrisoare pline de vitamine si antioxidanti care se pot folosi in diverse cure, pentru smoothie-uri, sucuri naturale, inghetate, mancaruri sanatoase sau sosuri dintre cele mai rafinate, puse alaturi de mancaruri speciale.

Vitamina C se regaseste in preponderenta in acest fruct plin de beneficii si de gust, dar si vitaminile E si A se regasesc de asemenea in continutul bobitelor de rodie. Fructele rosii contin mai multi antioxidanti decat orice alt ceai verde, negru sau decat vinul rosu, astfel ca sunt foarte indicate in curele de slabire, dar mai ales de detoxifiere.

Leave a Comment

Your email address will not be published.