Se pune accent pe ingrijirea animalului de companie

ecografie

Cu totii suntem iubitori de animale, incat atunci cand vine vorba de sensibilitatea noastra, aceasta se poate concretiza intr-un singur cuvant si anume: compasiune. Fie ca suntem de asa natura sa ne exprimam sentimentele si pentru cea mai mica vietate, fie ca ne formam in timp si ajungem sa ne dam seama cat de importante sunt toate aceste vietati pentru noi, atunci inseamna ca suntem oameni cu un suflet bun, oameni care nu tin doar la ei insisi.

Ce animal de companie preferi?

Si cand vorbim de animale, ne gandim de la cele mai mari pana la cele mai mici, incat cu totii ne-am dorit la un momnt dat sa avem propriul animal de companie. Astfel, am ajuns sa ne asumam o responsabilitate si mai mare si ne-am luat un catel, o pisica, un papagal sau de ce nu, un peste betta sau o broscuta testoasa?!

Dar ce facem atunci cand prindem drag de aceste vietati si se intampla ca acestea sa se imbolnaveasca? Cum reactionam atunci si cum ne dam seama de ce au ele nevoie? Stim cu totii ca a pune un diagnostic pe un pacient este destul de greu, dar ce ne facem cand partenerul nostru de joaca nu se simte bine si necesita ingrijire? Eu cu siguranta apelez la Fanvet.ro in Suceava pentru ca stiu ca aici gasesc un personal dedicat meseriei, si pentru ca in primul rand stiu ca “prietenul” meu este ingrijit la cele mai inalte standarde.

Accent pe ingrijirea animalelor de companie

Pentru ca se pune accent de depistarea, diagnosticarea si tratamentul afectiunii, stiu cu incredere ca pasiunea personalului dedicat va gasi cea mai buna solutie pentru ca patrupedul meu sa fie in siguranta si sanatos. Chiar daca este vorba de un vaccin, de o fractura, de o ecografie sau de un accident mai mare, aici gasesc cele mai noi echipamente care scaneaza intreg corpul patrupedului pentru ca acesta sa fie supus analizelor si controalelor medicale.

Poate ca nu s-a intamplat nimic cu animalutul meu de companie si vreau doar sa ii fac un control de rutina, atunci stiu cu siguranta ca acesta se va bucura si se va simti rasfatat. Dar ce fac atunci cand il las sa se joace prea mult afara si s-a imprietenit cu alte patrupede si s-a umplut de purici? Atunci cu siguranta iti voi duce la o clinica veterinara pentru a fi supus unui proces de deparazitare si in cel mai scurt timp va fi din nou curat si mult mai sanatos.

Leave a Comment

Your email address will not be published.